נואשתי!!!!

קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ נואשתי!!!!

• פורסם ע"י שירה  כללי on 06/09/2026 ב2:06 am

בנות יקרות
    אני מנסה את מזלי ופונה כאן כהשתדלות אחרונה רגע לפני שאני מרימה ידיים ומתייאשת.
    לא יודעת למה אבל הבקשות מהסוג הזה נשארות יתומות
    אולי כי הנושא הזה עולה כאן פעם בשבוע ואולי לחלק נדוש, אבל אין לכם מושג כמה הצלה ועזרה וחסכון של זמן יקר שנשרף על הלופ הזה של החיפושים מגיע מכאן.
    אז אני מחפשת בדחיפות מידע על מטפלות וחשוב לי לקבל אותו ממישהי שהיתה בטיפול אצלן/ברמת הכרות עמוקה את המטפלות הבאות:
    יעל משי, שושנה כליפא, אילה ג'יקוב (כולם מירושלים) ונורא מבקשת ממי שיודעת או היתה אצל אחת מהן שתגיב לי באישי לכמה שאלות קטנות.

אני מנסה בנרות כבר תקופה ארוכה מאד לברר עליהם ולא מצליחה. ובטוחה שמתוך כל האלפיים חברות בקבוצה זו תהיה לפחות אחת שהיתה אצל אחת מהם.
    *ואני לא רוצה שמות חדשים, מיציתי…

כמו שכולנו יודעות ממליצים לברר על המטפלת מראש כדי למנוע עוגמות נפש וכדו, ולפעמים אני תוהה לעצמי אם ההמלצה מגיעה מנסיון כי זה קשה עד כמעט לא אפשרי כי האתיקה/אי נעימות וכו וחשבתי לעצמי שכאן יש הזדמנות במרחב הזה האנונימי שלא מכירים והשיתוף פעולה הזה יכול להביא תועלת עצומה לכולנו!! זה לפעמים דיני נפשות וממש חסד של אמת (ובמיוחד עכשיו באלול..)

אני ממש מיואשת וכמעט משלימה עם המצב,

בבקשה תעזרו לי!!!!!!

• 11 תגובות
  • אפרת ווווווו

טיפול
    חברה
    06/09/2026 ב6:33 pm
    חברה תורמת

את יכולה לשאול אותי

יש לי מידע על 2 מתוכן…

• חיה חיה

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    07/09/2026 ב7:39 am
    פעילה בקהילה

את יכולה לנסות לברר גם בפרוג

• MIRI .

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    07/09/2026 ב2:28 pm
    סטטוס תעסוקתי:
    פעילה בקהילה

אני באמת לא מצליחה להבין איך אפשר לברר על דבר כ"כ חשוב

בפורום כ"כ ציבורי שכל אחד יכול לבוא ולהמליץ…

• רחלי

טיפול
    חברה
    08/09/2026 ב7:24 am
    פעילה בקהילה

מצטרפת לתמיהה של MIRI, את לא מכירה אותנו אנחנו לא מכירות אותך, מה שמתאים לאחת לא מתאים לאחרת, ומה שנחווה באופן מסוים, יכול להיחוות להיפך לגמרי בסיטואציות אחרות. גם המלצות חמות מאד לא תמיד מוכיחות את עצמן, לפעמים שמות מפורסמים מאכזבים (וכפי שהשתמשו פה לא פעם במושג "תותחית", שעבורי הוא תמרור אזהרה להתרחק מאש…), וקשה מאד לברר ולקבל מידע אמין, ושיתברר שהוא מותאם לך באופן אישי. ואכן, מציאת מטפלת היא לפעמים ענין של ניסוי ותהייה…

ועוד משהו, כל אחת פה יכולה להמליץ על עצמה, או לשלוח שליחה שתמליץ עליה …

• חיה חיה

חשבונאות ויעוץ מס
      חברה
      08/09/2026 ב1:41 pm
      פעילה בקהילה

אז מה אתן מציעות? הרי חובה לברר!

אני הגעתי דרך הפורום לנשים שאני יודעת מי הן והמלצה או דיס שלהם עזרו לי להחליט…

אם מקבלים כמה המלצות מאנשים שונים ושואלים שאלות שמהתשובות אפשר לקבל תמונה שלימה יותר זה נותן אינדיקציה כלשהי.

• אפרת M

הייטק
      חברה
      08/09/2026 ב7:35 pm
      פעילה בקהילה

זה מענין שכל המטפלות תמימות דעים בענין הזה שלא בעד לבקש פה המלצות…

• רבקי יאקאב

טיפול
    חברה
    08/09/2026 ב7:49 pm
    יוזמת שיח

אני חושבת שאפשר לבקש ולענות באישי.

חייבים לברר לפני . אסור ללכת ללא המלצות!

• רותי •

כללי
    חברה
    08/09/2026 ב8:45 pm
    פעילה בקהילה

גם אני חושבת.

אני בעצמי נעזרתי מאוד במידע מקדם ופרוג.

וגם עניתי פה תשובות לכמה בנות. מאמינה שעזרו להן לפחות לקבל עוד מבט.

ואגב, הגישה שכולן פה עלולות להיות טרוליות ויכולות לכתוב שטויות בעד/נגד אנשים לא נראית לי בריאה כ"כ.

לדעתי הגישה הנכונה היא שהרוב פה הן בנות טובות, ועונות בבגרות ובשיקול דעת, וניתן לסמוך על דעתן כחלק ממכלול של עוד מידע.

כמובן, לקחת בחשבון את ההסתברות של אחוזים בודדים לטרוליות, אמוציות אישיות ועוד.

(ומי שלא מסכימה, וכן בעד עם הגישה הראשונה, אז למה היא מחוברת לפה? כדי להיות בחברות בנות עמומות, טרוליות, שא"א לסמוך על מידע שלהן?)

• חני א.

כללי
    חברה
    08/09/2026 ב9:37 pm
    חברה תורמת

ואפשר לפעמים להמשיך לדבר טלפונית עם מישהי שנתנה מידע.

נכון שלא לכל אחת זה נוח אבל יש כאלו שמסכימות ואז את שומעת המלצה אותנטית…

מי שמתחזה לא תלך רחוק כ"כ בד"כ.

• שרי פ.

כללי
    חברה
    08/09/2026 ב11:40 pm
    ותיקה

מסכימה מאד עם שירה קשה עד מאד לקבל המלצות על מטפלות ולהגיע למטופלות שעברו תהליך והיו מרוצות..

אז נכון שלא לכל אחת תתאים מטפלת שמאד התאימה למישהי אחרת, אבל עדיין לקבל מידע והמלצות מכמה מטופלות עוזר המון!

ואני בטוחה שאף אחת לא תלך למטפלת רק בגלל ששמעה כאן המלצה או שתיים, מה שכן זה יכול לתת לה כיוון להתחיל לברר עליה ולבדוק אולי פגישה שתיים אך בהחלט שלא רק על זה סומכים..

• שירה בר -פסיכולוגית קלינית

טיפול
    חברה
    09/09/2026 ב9:12 am
    חברה תורמת

אני חושבת שלגבי התאמה ספציפית וכימיה קשה עד בלתי אפשרי להמליץ.

יחד עם זאת, כן אפשר להמליץ לגבי המקצועיות של המטפלת והחוויה הכללית מולה, האם יש לה הכשרה מתאימה והאם היא פועלת בצורה אתית.

לי אין היכרות עם המטפלות הספציפיות האלו, ואני מבינה שאת לא רוצה מידע על מטפלות אחרות,

ולכן לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

רוצה להשתדרג?
עד 90% מימון!

⏰ כיתות זום נפתחות מיד אחרי החגים!

אי אפשר לדעת מה יהיה בממשלה הבאה / כשיתחילו הבחירות

תהנו מהטוב הזה לפני שהוא יגמר

אוטומציה עסקיתאוטומציה עסקית –
גם למי שאין רקע טכנולוגי! ←

הלהיט שכבש את הארץ! בוטים ופתרונות קסם שהופכים תהליכים ידניים למערכות חכמות שעובדות לבד.

מומחית AIמומחית AI ←

להדריך, לייעץ או להטמיע AI בארגונים — ולהיות בחוד החנית. למפתחות או נשות אוטומציה בלבד.

דילוג לתוכן