הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות באג באפטר אפקט קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ באג באפטר אפקט הפקות וידאו באג באפטר אפקט פורסם ע"י סטודיו אמברלה מיתוג שיווק ופרסום on 03/01/2023 ב3:29 pm יש כאן מישהי שמתמצאת באפטר אפקט לשאלה קטנה? עזר לך? 👍 סטודיו אמברלה הגיבה לפני 1 שנה, 10 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות רחל נעמי ! צילום ומולטימדיה חברה 03/01/2023 ב4:22 pm יכולה לשאול אותי מקווה שאדע לענות עזר לך? 👍 פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 04/01/2023 ב6:50 pm את יכולה לשאול אותי בשמחה אענה לך! [email protected] עזר לך? 👍 חני ינקלביץ צילום ומולטימדיה חברה 04/01/2023 ב7:22 pm אשמח גם ללענות לך , אם זנ עוד רלוונטי, אגב אם אין לך מנוי באדובי, והטכנאי התקין לך, צפי מראש למלאאא באגים😉 עזר לך? 👍 סטודיו אמברלה מיתוג שיווק ופרסום חברה 04/01/2023 ב7:46 pm אני יכניס כאן את השאלה יש לי טמפלייט אני מכניסה לתוכו סרטונים ומידי כמה שניות הסרטון נצבע בירוק למשך רגע כך שנוצר היבהובים ירוקים בהסרטה מצרפת תמונה של רגע ירוק אם מישהי נתקלה בזה אשמח שתשתף אותי איך היא פתרה את זה… תודה רבה! צילום-מסך-2023-01-03-165017-1.jpg 24 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו