הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,355 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות לגבי typ monkey באפטר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ לגבי typ monkey באפטר הפקות וידאו לגבי typ monkey באפטר פורסם ע"י רחל נעמי ! צילום ומולטימדיה on 18/10/2022 ב2:29 am לגבי typ monkey באפטר מישהי יודעת אם אפשר להשיג אותו פרוץ? אשמח לתגובה.. תודה! עזר לך? 👍 רחל נעמי ! הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות נחמי גוטמן צילום ומולטימדיה חברה 23/10/2022 ב1:19 pm מה זה? לא מכירה נשמע מעניין! עזר לך? 👍 רחל נעמי ! צילום ומולטימדיה חברה 24/10/2022 ב12:17 am זו תוכנה שמתלבשת על אפטר ועושה אנימציה בכיתוב עם המצלמה באופן אוטומטי משהו מהמם! עזר לך? 👍 מ רובין גרפיקה חברה 24/10/2022 ב12:49 pm קוראים לזה אנימיישן קומפיוזר? אם כן לי יש אותו ובשמחה אני אעלה את זה עזר לך? 👍 נחמי גוטמן צילום ומולטימדיה חברה 24/10/2022 ב12:56 pm זה לא אנימיישן קומפוזר. אשמח לראות דוגמאות של התוסף (לא מצאתי ברשת) עזר לך? 👍 רחל נעמי ! צילום ומולטימדיה חברה 25/10/2022 ב3:08 pm לא התכוונתי אליו אבל אשמח לקבל אותו- מה הוא עושה? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו