הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: Just now עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות לגבי typ monkey באפטר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ לגבי typ monkey באפטר הפקות וידאו לגבי typ monkey באפטר פורסם ע"י רחל נעמי ! צילום ומולטימדיה on 18/10/2022 ב2:29 am לגבי typ monkey באפטר מישהי יודעת אם אפשר להשיג אותו פרוץ? אשמח לתגובה.. תודה! עזר לך? 👍 רחל נעמי ! הגיבה לפני 2 שנים, 1 חודש 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות נחמי גוטמן צילום ומולטימדיה חברה 23/10/2022 ב1:19 pm מה זה? לא מכירה נשמע מעניין! עזר לך? 👍 רחל נעמי ! צילום ומולטימדיה חברה 24/10/2022 ב12:17 am זו תוכנה שמתלבשת על אפטר ועושה אנימציה בכיתוב עם המצלמה באופן אוטומטי משהו מהמם! עזר לך? 👍 מ רובין גרפיקה חברה 24/10/2022 ב12:49 pm קוראים לזה אנימיישן קומפיוזר? אם כן לי יש אותו ובשמחה אני אעלה את זה עזר לך? 👍 נחמי גוטמן צילום ומולטימדיה חברה 24/10/2022 ב12:56 pm זה לא אנימיישן קומפוזר. אשמח לראות דוגמאות של התוסף (לא מצאתי ברשת) עזר לך? 👍 רחל נעמי ! צילום ומולטימדיה חברה 25/10/2022 ב3:08 pm לא התכוונתי אליו אבל אשמח לקבל אותו- מה הוא עושה? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו