הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 19 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת מפיקת וידיאו תותחית 🙂 קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מחפשת מפיקת וידיאו תותחית 🙂 הפקות וידאו מחפשת מפיקת וידיאו תותחית 🙂 פורסם ע"י מיכל אפיון עיצוב ובניית אתרים כללי on 25/01/2023 ב11:05 am עבור קורס אונליין מחפשת מפיקת וידיאו להפקת קורס דיגיטלי לעסק אשמח להצעות רלוונטיות 🙂 עזר לך? 👍 רחל R Y הגיבה לפני 1 שנה, 10 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות הפקות וידאו וסאונד צילום ומולטימדיה חברה 26/01/2023 ב9:10 pm היי מיכל, יכולה לפנות אלי אשמח להפיק לך מושלם:) עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 26/01/2023 ב9:29 pm יכולה לפנות אליי באישי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו