הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 18 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,196 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות מסגרת לאובייקט – דחוף! קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מסגרת לאובייקט – דחוף! הפקות וידאו מסגרת לאובייקט – דחוף! פורסם ע"י מושקא צילום ומולטימדיה on 04/04/2022 ב10:11 am יש לי בן אדם שחתכתי אותו ממסך ירוק ועשיתי אותו צללית נגיד – צבע שחור ואני רוצה לעשות לו מסגרת לבנה, איך עושים את זה? עזר לך? 👍 מושקא הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות תמר ש צילום ומולטימדיה חברה 04/04/2022 ב10:40 am חברה חדשה באפטר- layer style stroke עזר לך? 👍 מושקא צילום ומולטימדיה חברה 04/04/2022 ב3:06 pm חברה חדשה יאיי ממש תודה!!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו