הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מסגרת לאובייקט – דחוף! קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מסגרת לאובייקט – דחוף! הפקות וידאו מסגרת לאובייקט – דחוף! פורסם ע"י מושקא צילום ומולטימדיה on 04/04/2022 ב10:11 am יש לי בן אדם שחתכתי אותו ממסך ירוק ועשיתי אותו צללית נגיד – צבע שחור ואני רוצה לעשות לו מסגרת לבנה, איך עושים את זה? עזר לך? 👍 מושקא הגיבה לפני 2 שנים, 7 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות תמר ש צילום ומולטימדיה חברה 04/04/2022 ב10:40 am באפטר- layer style stroke עזר לך? 👍 מושקא צילום ומולטימדיה חברה 04/04/2022 ב3:06 pm יאיי ממש תודה!!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו