הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 17 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,196 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות שחזור בפרימייר- דחוף קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ שחזור בפרימייר- דחוף הפקות וידאו שחזור בפרימייר- דחוף פורסם ע"י א.ג – תוכן. עיצוב. אומנות. גרפיקה on 08/04/2022 ב10:31 am איך משחזרים עבודה בפרימייר, עם כל החיתוכים ולא את הסרט הסופי?? עזר לך? 👍 א.ג – תוכן. עיצוב. אומנות. הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 1 חברה · 1 תגובה 1 תגובה א.ג – תוכן. עיצוב. אומנות. גרפיקה חברה 08/04/2022 ב10:37 am 2 4 חברה חדשה ב”ה הסתדרתי כל מי שכן נתקעת בזה חלילה… וכשהזמן לחוץ ואין פניות לחשוב על פתרון..: בד”כ נפתחת תיקיה אוטומטית עם כל גירסא חדשה של שינוי בשם Adobe Premiere Pro Auto-Save שם שמורה כל ההסטוריה שלך… בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו