הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 59 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תוסף BCC לפרמייר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ תוסף BCC לפרמייר הפקות וידאו תוסף BCC לפרמייר פורסם ע"י חנה גרטנר צילום ומולטימדיה on 21/03/2022 ב2:31 pm יש למישהי התקנה שלו? ממש דחוף לי עזר לך? 👍 מירי טירר הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות רחל ש. גרפיקה חברה 21/03/2022 ב2:45 pm מה זה? עזר לך? 👍 חנה גרטנר צילום ומולטימדיה חברה 22/03/2022 ב9:03 am תוסף מאד יפה לפרמייר שמוסיף אפקטים שלא קיימים בתוכנה יש למישהי? עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 22/03/2022 ב11:30 am הוא חינמי? עזר לך? 👍 מירי טירר צילום ומולטימדיה חברה 22/03/2022 ב3:35 pm מי שלומדת עריכת וידאו אצל סמארט גו מקבלת אותו בחינם. את יכולה לשאול אותה אולי היא תמכור לך. ודרך אגב, ידוע לכן על עוד תוספים של אפקטים ומעברים לפרמייר? חינמיים או בתשלום? אם כן אשמח לדעת. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו