אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 22 שעות קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 520 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! האם גואש יורד מהבגדים? קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ האם גואש יורד מהבגדים? אמנות חזותית האם גואש יורד מהבגדים? פורסם ע"י ב פ כללי on 13/06/2023 ב10:01 pm אם לא – אז מה התחליף המומלץ? תודה לכל אחת שתתן מניסיונה… עזר לך? 👍 ציפי לוין הגיבה לפני 1 שנה, 4 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות חנה פרג' – איור דיגיטלי מקצועי גרפיקה חברה 13/06/2023 ב11:35 pm שמעתי שאפשר לערבב גואש עם סבון כלים וזה גורם לגואש להיות רחיץ עשיתי את זה בעבר, לא זוכרת שנתקעתי עם כתמי גואש, אבל, לא רוצה לקחת אחריות, וודאי לא הכתמתי בכוונה.. הילדים היו עם סינרים ג”כ בהצלחה! עזר לך? 👍 יומטובי 🙂 טיפול חברה 14/06/2023 ב8:17 am אני יודעת שגואש לא יורד! אם את רוצה יש צבעי ידיים הם יורדים… עזר לך? 👍 ציפי לוין הוראה רכזות וחינוך חברה 12/07/2023 ב12:48 pm יש גואש רחיץ ורצוי לרכוש אותו מראש. אני קניתי בטעות גואש רגיל וערבבתי עם סבון כלים אך טיפות של גואש שניתזו לפני הערבוב גרמו לכתמים חסרי תקנה. להוסיף סבון כלים זו עצה ממש טובה אך זה מסרבל את העבודה… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו