עיצוב ובניית אתרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 ימים כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 333 תיק עבודות מובילות בקהילה להעביר דומיין קדם ‹ Forums ‹ Web Design וורדפרס ואלמנטור ‹ להעביר דומיין עיצוב ובניית אתרים להעביר דומיין פורסם ע"י נורית כהן גרפיקה on 11/11/2021 ב1:35 pm יש אפשרות להעביר דומיין מאתר שלא נבנה בוורדפרס לוורדפרס? לבנות אותו מחדש? המטרה היא להמשיך עם אותה כתובת אתר עזר לך? 👍 אפרת דיין הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אפרת דיין הייטק חברה 12/11/2021 ב10:41 am 2 0 0 חברה חדשה יש אפשרות אך תצטרכי לבנות הכל מהבסיס באיזה ממשק את עכשיו? אני לאחרונה העברתי דומיין מוויקס לוורדפרס (חברת האחסון העבירו לי) אז זה אפשרי. אם יש לך שאלות תוכלי לפנות אליי בפרטי. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו