אתגר ערב פסח לעובדות עד בדיקת חמץ- משימה 8!!! כ"ז בניסן

קדם Forums מה שקורה בעבודה אתגר ערב פסח לעובדות עד בדיקת חמץ- משימה 8!!! כ"ז בניסן

• אתגר ערב פסח לעובדות עד בדיקת חמץ- משימה 8!!! כ"ז בניסן

פורסם ע"י רבקי גרינוולד  כללי on 14/04/2026 ב8:56 am

אז…. עשינו את זה!

חזל"ש נעים לכולנו, העובדות עד בדיקת חמץ- וגם אלה שלא.

ובכן, המשימה האחרונה שלנו לאתגר היא:

חווייה + טיפ.

בשרשור הזה, נשתף כל אחת בשני דברים:

1. חווייה משמעותית שהיתה לך בערב פסח השנה. זה יכול להיות רגע של התגברות על קושי בערב החג, רגע של קבלת החלטה קשה אך נכונה בין הבית לעבודה, רגע של עונג חג אמיתי, הרגע שבו התחלת להרגיש כמו בת מלך- בקיצור, חווייה משמעותית שחווית בניסן תשפ"ו.

2. טיפ- תדמייני שיש מישהי קרובה אלייך שאת אוהבת ומעריכה, ובשנה הבאה היא תעבוד לראשונה עד בדיקת חמץ. מה הטיפ הכי חשוב שאת רוצה לתת לה?

ובכן- קדימה… מי משתפת ראשונה?

רבקה הגיבה לפני 6 שעות, 21 דקות 4 חברות · 3 תגובות
  • 3 תגובות
  • Hadasa Matan

הייטק
    חברה
    14/04/2026 ב12:58 pm
    פעילה בקהילה

1. הייתי צריכה לוותר על כמה דברים שכן מאד רציתי שיקרו אם זה בניקיונות, קניות וכו' , זו היתה החלטה קשה בשבילי, אבל זה היה שווה, הוריד מהעומס וב"ה לא רק שזה לא הפריע לכניסת החג אלא מילא אותי בשמחה שפעלתי לפי עדיפויות והתגברתי על הפרפקציוניזם.

2. טיפ שמאד עזר לי בעצתה של @rivkigrinvald שמרגישים חסרי כח, לעצור ולמלא את עצמינו בכח, איזה קפה טוב במרפסת או בפינה שקטה, לי אישית נתן הרבה.

עוד משהו, שזה מתאפשר, אישית מאד נהניתי לנקות ותוך כדי להקשיב להרצאה טובה או משהו כזה, זה גם ממלא וגם מעביר לי את הניקיונות בכיף.

שגרה נעימה שקטה ורגועה.

ותודה רבקי, המשימות החכימו ועזרו ממש, בהצלחה לכולנו!

• חיה אלטמן

הייטק
    חברה
    14/04/2026 ב2:37 pm
    ותיקה

חוויה:

ביום האחרון לפני פסח קרתה איזו נפילה בחברה ואני נדרשתי לטפל בה מסיבות שונות, כל הצוות שלי לא עבד והייתי צריכה לתמודד עם זה כמעט לבד.

זה היה בהחלט עונג מפוקפק:) לשבת דבוקה למחשב בתוך הבלגן האסטרונומי של בדיקת חמץ, ובנוסף- באותה הזדמנות חגיגית נשבר לי השולחן מחשב והכל פאקק התגלש על הרצפה כולל המסך כולל הכל…

נחמד זה לא היה, אבל למפרע אני חושבת שהתמודדתי עם זה בצורה הכי טובה שיכלתי, ולאחר מעשה זה נתן לי הרגשה טובה ובטחון.

טיפ:

אני מתחברת לעבודה עם רשימות, לא יודעת אם מתאים לכולם. לתכנן מראש מה הגיוני להספיק ומתי ולסמן כל מה שעשינו.

אבל!! הכי חשוב- לקחת בחשבון שתמיד אבל תמיד לא נספיק לעמוד בזמנים שהצבנו לעצמנו, תמיד יש בלת"מים, אז לא רק לקבל את זה בהבנה אלא ממש לצפות לדברים הבלתי צפויים, לצפות לזה שלא נעמוד בהספקים כמו שהם כתובים על הדף.

• רבקה

כללי
    חברה
    14/04/2026 ב3:06 pm
    פעילה בקהילה

החוויה שלי הפסח הזה היתה בעיקר מול ההרגשה של – וואו אני לא מאמינה שבסוף עשינו את זה!

כן, בסוף זה קרה, הבית נקי וכשר, כולם לבושים ומאורגנים, יש אוכל במקרר ובארונות. מי עשה את הפלא הזה?

תודה לה'!

טיפ ממני – רשימות, ופינוקים קטנים באמצע…

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן