אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
ארונות אמבטיה וכיור עמוק
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ ארונות אמבטיה וכיור עמוק
ארונות אמבטיה וכיור עמוק
פורסם ע"י הידי גרינולד מזכירות רפואית ופרא רפואי on 22/06/2026 ב9:40 pmשלום רב,
אשמח לקבל חוות דעת על חנות/איש מקצוע שיודע להתקין ארון שירות גדול בחדר אמבטיה כולל כיור עמוק שיתאים לאמבטיה של תינוק.
בנוסף אשמח לחוות דעת מהמתמצאות כאן האם עדיף שהכיור יהיה משיש יצוק או כיור רגיל של מטבח שמתחבר לשיש.
אשמח גם לדעת האם עדיף שהארונות יהיו מפורמייקה או צבע בתנור-בחדר אמבטיה.
תודה מראש למסייעותחוה כהן הגיבה לפני 1 שעה, 54 דקות 7 חברות · 9 תגובות- 9 תגובות
פעילה בקהילה
כיור משיש יצוק יותר יפה ואסתטי, כיור מטבח לא כל איש שיש יסכים לעשות וגם פחות יפה.
פעילה בקהילה
באמבטיה פחות מוצלח צבע בתנור כי לאורך זמן בהשפעת המים והאדים מתקלף/ מתנפח/ מתעוות
גם אם מבטיחים לך שזה מצופה חומר מונע… ראיתי כאלו דברים אחרי שנתיים נראה גרוע !!!
ממליצה על פורמייקה
מבחנת שיש – מומלץ מאוד לעשות משטח יצוק עם הכיור, נוח לרחצת תינוק (ולא כיור מונח)
אמנם השיש יקר אבל יש למטרה כזו בדיוק חומר אחר זול יותר (קוריאן) יש לי הרבה שנים נסיון איתו בהרבה פרויקטים וגם אצלי – דמוי שיש עושים גם ממנו יציקה עם שקע לכיור, קיים בהרבה גוונים צורות ודגמים של כיורים, (לא חרס לבן כמו שיש מוכן בחנויות אלא דמוי שיש ממש, לא מתאים למטבח, רק לכיורי נטילה/ רחצה וכו’)
בפועל את עושה קודם תוכנית נגרות ואחרי שהנגר מתקין את הארונות לוקחים מידות למשטח הזה.
ממליצה על גרי – מיצר ומתקין ומגיע לכל מקום בארץ- 0522598130
אפשר לעשות מהחומר הזה גם חיפוי צד יורד מהכיור-אם הארון פונה לאמבטיה ממש, או חיפוי עולה, בקיצור כל מה שמתאים לך ספציפיתהחסרון בכיור כמו מטבח – שאין לך גדלים/ עומקים מתאימים למקום קטן יותר, ז”א את צריכה בשביל זה הרבה שטח לכיור וארון כדי שגם ישאר שטח למשטח הלבשה , חוץ מהנראות המטבחית…. והעלות של שיש אמיתי…
פעילה בקהילה
שלום פרלה,
אני קוראת בקדם את ההערות שלך, תמיד הן מחכימות אותי!
ממש מעניין אותי מה שכתבת על הקוריאן,
תוכלי לשלוח לי תמונות של עבודת קוריאן?
אגב ממליצה גם במטבחים?
המייל שלי m0548480172 שטרודל גימל…
תודה
מרים
פעילה בקהילה
יש היום כיורים ומשטחים ,יציקה, המיועדים לרחצת תינוק. חבל לקחת כיור מטבח ולנסות להתאים אותו לרחצת תינוק…
מעלה פה תמונה של כיור כזה.המשטח והכיור ע”י דניאל מלכא מי-ם. את הנגרות ביצע נגר מבני ברק.פעילה בקהילה
קוריאן לא מתאים למטבחים,
זה בעצם יותר אחוזי פלסטיק מאחוזי אבן , רק בנראות שישפעילה בקהילה
התמונה שיהודית העלתה נראית ג”כ קוריאן
מצרפת כמה תמונות של החומר- חלקם באמצע עבודה או תמונות ישנות…
לאו דוקא בגודל רחצת תינוק
בגדלים שונים וצורות שונות, עם דופן צידית לכוון אמבטיה ועודחברה תורמת
תודה לכן מעצבות יקרות.
תודה מיוחדת לפרלה על התשובה המפורטת, ממש מסייעות לי.
אשמח למספרים של האנשי מקצוע שהמלצתן לשיש וכן נגרים טובים באזור י-ם במחירים זולים.
תודה רבה לכן!!!!!!פעילה בקהילה
שלום לכולם החכמתי מכל הערות של כולם ואני עכשיו רוצה להחליף כיור לנטילת ידיים במסדרון
יש לי שם כיור עם ארון אני רוצה כיור יפה בלי ארון ולא כל כך מוצאת כמובן אני רוצה משהו יפה ובמחיר לא יקר
Log in to reply.