אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני יום אחד
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
הדמיות אדריכליות בפרוג שווה את זה??!!
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ הדמיות אדריכליות בפרוג שווה את זה??!!
-
הדמיות אדריכליות בפרוג שווה את זה??!!
פורסם ע"י חיה gefenn אדריכלות ועיצוב פנים on 16/08/2023 ב10:46 amמתלבטת האם להצטרף לקורס הדמיות אדריכליות בפרוג השאלה אם לומדים שם את המקצוע הטוב והאם יש לזה ביקוש מישהו יכול להמליץ???
TLATINUM- תלתינום הדמיות אדריכליות הגיבה לפני 1 שנה, 10 חודשים 4 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
0
0
0
חברה חדשה
בתור בוגרת לימודי הדמיות שם, התוכנות הנלמדות שם הם סקיצ’ אפ וויראיי וטווינמושן -שזה יחסית חדש
ויש תוכנה נוספת שנקראת 3DS MAX
שהם מלמדים בתמצות ממש
לצערי גיליתי שרוב מקומות העבודה עובדים בעיקר בתוכנת 3DS MAX ולא עם סקיצ’ אפ אז תקחי בחשבון
-
0
0
0
חברה חדשה
מספיק ללמוד 3DMAX לבד או שצריך עוד תוכנות לעבודה??
וכן, איפה מומלץ ללמוד?
תודה רבה
-
-
127
48
0
פעילה בקהילה
לא למדתי בפרוג.
למדתי במקום אחר ואני עובדת ב3D MAX,
ההדמיות במקס יוצאות הרבה יותר ריאליסטיות בפחות עבודה.
לכן אני ממליצה למי שרוצה ללמוד הדמיות- ללמוד מקס.
אם לא לומדים את זה זה הרבה פחות שווה.
בהצלחה בכל החלטה!! -
0
0
0
חברה חדשה
זו באמת בעיה, אני למדתי בפרוג ואח”כ לקחתי שיעורים פרטיים וקוסים דיגיטליים כדי לעבור לגמרי ל־3D MAX
קשה לי להמליץ עליהם, תבדקי בנוסף עם אחרות.
-
0
0
0
חברה חדשה
צריך גם את הבסיס שמלמדים בפרוג (למי שכמובן כבר קורא שרטוטים ועובד בתחום האדריכלות)
או שמספיק ללמוד מקס כדי להיכנס לתחום ההדמיות?
-
-
127
48
0
פעילה בקהילה
כדאי גם ללמוד עוד כמה דברים מסביב,
עיצוב בקטנה, הומסטיילינג, חומרים…
כל דבר יכול להוסיף.
גם עיבוד בפוטושופ זה חשוב מאד.
אפשר ללמוד בכל מיני מקומות…
בהצלחה!