אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 19 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מזגן לסלון
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מזגן לסלון
-
מזגן לסלון
פורסם ע"י שירה הייטק on 08/09/2024 ב9:43 pmשלום חברות, אשמח לעזרתכן!
בסלון עם פינת אוכל בגודל של 24 מ”ר + מטבח קטן מחובר אליהם, איזה מזגן מתאים?
יש דגמים מסויימים שאתן יכולות להמליץ עליהם, או משהו מניסיון אישי שלכן?
בכלל אשמח לדעת איך לבחור נכון מזגן, ונקודות שצריך לשים לב אליהן
(אם יש למישהי ביקורת שיכולה לומר לי לתועלת כמובן, אשמח בפרטי)
רות פינגולד הגיבה לפני 4 חודשים 7 חברות · 8 תגובות -
8 תגובות
-
420חברה חדשה
אני חושבת שהכי טוב לדבר עם איש מזגנים
-
200חברה חדשה
אם אתם חושבים לשים מזגנים רגילים -עיליים
עדיף פשוט לפזר 2-3 מזגנים בנקודות שונות שיוכלו להשפיע על החלל.אין לי את התכנית של הדירה, אבל בד”כ מומלץ להכין מקום במרכז הקיר,
כדי לקבל השפעה מירבית מהמזגן.את הצנרת להסתיר בקיר, עדיף לחצוב ולכסות אח”כ. וכן אם אפשר, נקודת ניקוז למים המטפטפים.
ולהכין שקע קרוב למזגן כדי שלא יתלו חוטים מכוערים.
כמובן שלגבי העוצמה-כ”ס תתייעצו עם איש מזגנים וכן, לגבי מזגן מיני מרכזי.בחלק העיצובי והנראות
מומלץ להתייעץ עם מעצבת פנים.
בהצלחה-
000חברה חדשה
אין צורך ב2 3 מזגנים ברוב המקרים כשצורת החלל מאפשרת פיזור יעיל חבל על הכסף, מזגן 1 בתפוקה=עוצמה מתאימה ובמיקום נכון יעשה את העבודה.
וכמו שכתבו נצרך נקודת ניקוז+ צנרת גז עד למעבה בהנמכה תקרה או חצובה בקיר.
אם תעלי תוכנית אוכל להציע מיקום אידיאלי.
ואם תרצי יעוץ מעבר- על תפוקה מתאימה או תכנית למיני מרכזי וכו’
את יכולה לפנות אלי באישי.
בהצלחה!
-
51520פעילה בקהילה
מזגן אחד חזק יכול לגרום למצב שקרוב אליו קר מדי,
ורחוק ממנו לא קר מספיק
-
000חברה חדשה
מזגן 1 בעוצמה מתאימה ובמיקום נכון יעשה את העבודה ברוב המקרים כמובן תלוי בצורת החלל.
-
-
-
-
1692760פעילה בקהילה
היי.
להורים שלי יש סלון גדול ומטבח פתוח. מזגן של 4.5 כוח סוס כבר מהתחלה לא עשה את העבודה. בסלון נעים, במטבח חם. הוסיפו עוד מזגן שעזר מאד, רק בעיה קטנה – מיקמו אותו מול הגז ומפריע מאד לבישולים.
אז מה שלא תחליטי – שימי לב לנקודה הזו בשקלול הנתונים שלך. ותבדקי הרבה לגבי חברות בשוק! לא לכל חברה יש את אותה איכות… (המזגן הראשון מחברה גרועה לטעמי).
-
000חברה חדשה
הרבה התלוננו שמהניקוז של המזגן עולה ריח, כמה קבלנים מסכימים עם זה, האם גם אתם יודעים על הבעיה, ואם כן מה הפתרון?
-
000חברה חדשה
בדרך כלל נובע מהתקנה לא טובה. חשוב מאד השיפועים של צינור הניקוז
שימי לב שהקפדה על חלונות ודלתות סגורים יפחיתו את העיבוי – ואת כמות המים לניקוז.
כמובן שניתן להשאיר חריץ פתוח לאוורור…
-
Log in to reply.