אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 15 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
שאלה לאדריכליות המקצועיות!
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ שאלה לאדריכליות המקצועיות!
שאלה לאדריכליות המקצועיות!
פורסם ע"י מירי הלברשטיין (ירום) כותבת on 30/08/2026 ב3:45 pmאני עדיין בשלב הבירורים, ולכן שואלת באופן מאוד כללי.
הייתי שמחה אם אתן יכולות לתת לי הערכה כוללת של עלות בניית בית פרטי של שתי קומות ברמה סטנדרטית. (לא כולל השטח)
אני יודעת שזה שאלה קשה, ובכל זאת הייתי שמחה אם תחשבו רגע כדשי לנסות לענות, זה יכול מאוד לעזור לי.
תודה רבה!
ענאל בן שטרית הגיבה לפני 2 שבועות 6 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
בוקר טוב!
מה כוללת הבניה? רק קירות ובסיס? קונים ריהוט או משאירים מהבית הקודם? ריהוט בסיסי או שתהיה גם נגרות, מה גודל המטבח וכמה את הולכת להשקיע בו (זה יכול להיות הפרשים של עשרות אלפי שקלים)
והכי חשוב- באיזה אזור הבית ממוקם.
לדעתי השאלה שלך היתה צריכה להתחלק ל-2. לשאול קבלנים\שיפוצניקים כמה עולה הבניה עצמה
ואת המעצבות כאן מה בערך העלות של הפנים.
למרות שקשה לי להאמין שיש מישהו שיוכל לענות לך כי זה מורכב מכל כך הרבה פרטים
ולא משנה איזה מספר תקבלי רוב הסיכויים שתוציאי יותר במיוחד שהחישוב הוא בגס.
המון בהצלחה!
- סטטוס תעסוקתי:
ותיקה
מתווך חישב לי מינימום 6000 למ"ר.
פעילה בקהילה
בניה מהבסיס מהקרקע כולל גם חפירות/ יסודות/ פינוי וכו'
6000 למטר זה יותר כיוון של שיפוץ מאפס עם קצת קורות ויציקות.
וחשוב מאוד לחשב לפי מטר, ולפי מפרט.יוזמת שיח
שלום לך
במשפחה אצלינו בנו שתי קומות 4 דירות2 של 3 חדרים , ושתי יחידות קטנות
עלה באזור ה1,500,000חברה תורמת
מירי, עכשיו אני רואה את השילה שלך,
מנסיון שלי בתכנון ועיצוב בתים פרטיים על קרקע
רמת בסיס כולל עלויות היתר 9000 למ”ר לפי לקוח רואה חשבון שחישבן כל שקל, המחיר נכון ללפני כמה שנים, מאז היו עליות מחירים בחומרי הבניה, לא כל האנשים מאורגנים כמהו, כך שאין לי נתון עדכני מסודר אבל זה פחות או יותר המחירים.
במחיר כלול עלויות היתר בניה וכל מה שכרוך עד לטופס 4, תכנון, בניה איכותית, עיצוב פנים בסיסי- מטבח בסיסי וריהוט, מה שצריך בשביל להיכנס. 2 קומות +ביסמנט מחולק ליחידות, בניה יהודית.
יכול להיות שעם בניה ערבית אפשר להגיע לאותו מחיר היום, אם כי לא מומלץ לשלם בעוגמת נפש שהם יוצרים אחריהם.
תמיד כדאי לעשות תכנון ראשוני, להעריך עלויות היתר, ולתת להצעת מחיר ראשונית לכמה קבלנים וככה לקבל תמונה יותר פרופורציונלית, הכל תלוי במטרה, בנתונים, ובתוצאה הרצויה.
שיהיה יותר מעשי תפני אלי ונשב לבחון את כל הנתונים והצרכים לעמוק בפגישת יעוץ כדי שתבינו מה אפשר, לאן אתם נכנסים, מה העליות, איך אפשר לצמצם אותם, ואיך למקסם את המשאבים
אם יש לך עוד שאלות, דברי איתי בכיף ב-0527603415 אשמח לעזור.
Log in to reply.