כדאי בארונות העליונים את אלה שבצבע לבן לעשות עומק 60
תנסי דבר ראשון בסקצאפ, זה נותן גימור מאד מיוחד למטבח ויותר מקום
אפשר תאורת לדים מתחת לארונות בעומק 60 שמאיר את השיש
את בטוחה שצריך את המדף הפתוח מעל השיש? הוא מעמיס, חבל! יש מדפים פתוחים בצד מאד יפים.
הלקוחה שלך רוצה את כל הארונות העליונים? תעשי לה עומק 60 את הארונות שמעל העץ ואל תעשי ארונות עליונים בקיר איפה שנמצא התנור
זה גם נגמר לא קשור לכלום. לא קשור לארונות מתחת ולא קשור לתנור ולא לאמצע קיר
אפשר לשים שם שעון גדול ויפה. ונותן אויר למטבח
אני גם חושבת שהחלוקה של הארונות צריכה עיבוד גם העליונים וגם התחתונים
בעליונים אפשר קלפה אחת ארוכה או שתיים ולא הרבה ארונות נפתחים בתוך הקלפה אפשר לחלק איך שרוצים
ובחלוקה למטה מגירות ארוכות שבפנים מחולקות
זה גם יותר נוח וגם יותר מכיל
חבל על כל המקום שתופסות המסילות והעוד הפרדה בין הדלתות
כתבת על מקום לפינת קפה
את יכולה לעשות כיורים אחד מול השני (גם יותר יפה, מראה שיש קשר) ויותר שיש להכנת הקפה בכניסה למטבח
ובמדפים הפתוחים פינת קפה נהדרת אפשר עוד מדף באמצע הקרמיקה
מקווה שכתבתי ברור ולא מבולבל, יצא ארוך……..
מצרפת לך תמונה של ארונות עליונים עומק 30 ומעליהם עומק 60
את יכולה לעשות כמו בתמונה אם חשוב ללקוחות שלך ארונות גם בקיר איפה שהתנור
בהצלחה רבה רבה