תכנון מטבח – יעוץ

קדם Forums אדריכלות ועיצוב פנים תכנון מטבח – יעוץ

  • עדינה לוין – מעצבת פנים

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    23/05/2022 ב10:57 pm

    דחוף לי!

  • מרים חזן

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    24/05/2022 ב7:55 am

    בוקר טוב

    לדעתי התחלת וסוף הארונות האפורים צריך להיות מותאם לארונות הלבנים בצד ימין. בגלל שיש הרבה אחסון זה צריך להיות נקי בעין. שיהיה קו רציף בין החלוקות האופקיות.

    דבר נוסף. בתמונה השניה ששלחת אני הייתי מוותרת על הארונות העליונים בצד שמאל [ בחלק החלבי] כי המקום יחסית צר וזה נותן תחושה של חנוק קצת.

    אבל בסך הכל המטבח ממש יפה

    • עדינה לוין – מעצבת פנים

      אדריכלות ועיצוב פנים
      חברה
      24/05/2022 ב12:12 pm

      הי מרים

      תודה רבה

      אבל חבל לי על הגובה של הארונות מעל המקררים

      אם אני יעשה כמו הלבנים זה ממש נמוך

      והם בונים על השטח הזה עולמות…

  • anna rahav

    חברה
    חברה
    24/05/2022 ב10:36 am

    רוחב הכיור הבשרי 56, לשים דלת אחת ולא שתיים.

    לדעתי לנסות לנקות קצת את הקווים, שיהיה יחידות גדולות יותר ופחות יחידות קטנות, ככה המראה יהיה נקי יותר.

    לדוגמא אולי אפשר לוותר על העגלה הצרה שליד הכיריים, להרחיב את יחידת המגירות שלידה ואת ארון המגבות שמימין לכיריים בפינה להפוך לעגלת בקבוקים.

  • עדינה לוין – מעצבת פנים

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    24/05/2022 ב1:02 pm

    הי

    באמת סידרתי את הדלת מתחת לכיור שיהיה אחד והארונות עליונים שורה שניה הורדתי קצת קווים

    אבל אני צריכה משהו שיקפיץ לי את ה”לוק” במטבח הזה!

    עדיין משהו מפריע לי בו..

    יש למשהי רעיון?

    שלא עולה יקר

  • בת שבע יעקובוביץ

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    24/05/2022 ב3:28 pm

    שלום עדינה,

    נראה שירדת ממש לפרטי פרטים מול הלקוח, ממש מתוכנן טוב.

    יש לי כמה דברים שהייתי שמה לב אליהן,

    כמו שאחת כתבה בעניין החלוקה של ארונות עליונים, הייתי מתאימה את הקווים, כשאת פוגשת את המבט בצורה חזיתית זה קריטי ממש.

    אולי שווה לעשות קלפות נמוכות או שני שלבים לקלפה, משהו שיכול לפתור את האירוע אבל לא בצורה רצינית זה לא להצמיד את הארונות מעל הבשרי לארונות הגבוהים של המיקסר וכו’ ואז זה יוצא כמו יחידה נפרדת ובכלל לוותר על הארונות מעל (שמאוד מעמיס על המטבח).

    עוד דבר שהייתי שמה לב אליו זה שיש מקום למיקסר ופתיחה מכיוון השיש אבל כמעט ואין שטח עבודה שם, הייתי מרחיקה עוד את הכיור לכיוון הפינה ומאפשרת שטח גדול יותר לאפיה והתעסקות עם מיקסר/מעבד מזון וחומרים נלווים( וגם שעדיף שבנראות המטבח לא יהיה ממול הפתח ישירות כיור בשרי מלא…כדאי שיהיה יותר פנימי, משהו שלי אישית מפריע).

    עוד דבר, אולי כדאי לשים את העגלת בקבוקים מימין לתנור, כך שכשפותחים תנור זה לא חוסם ישירות את המגירות מצד ימין וגם עיצובית נראה לי טוב יותר, אני מתאימה את העניין גם לצד שבו היא משתמשת, אם היא ימנית או שמאלית.

    בארונות העליונים בצד ימין הייתי מוותרת על הקטע הנוסף מעל קטע השיש האמצעי, ואם זה חשוב הייתי ורידה לפחות את הארונות העליונים כמו שכתבתי בצד מעל הבשרי.

    וואי, מקווה שלא הגבתי ארוך מידי…

    ממש מתוכנן לפרטי פרטים, כיף ללקוחה שלך.

    הרבה הצלחה!!

    • עדינה לוין – מעצבת פנים

      אדריכלות ועיצוב פנים
      חברה
      24/05/2022 ב5:37 pm

      ממש תודה על ההסבר

      אני בדיוק באמת יושבת על זה ומנסה קצת “לאוורר את החלל”

      בעזרת ה’ מתקנת..

  • אביטל יפה

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    24/05/2022 ב3:30 pm

    המטבח באמת עמוס

    הייתי מרכזת את כל היחידות הגבוהות המקררים, מקפיא מזווה וכו’ לאזור אחד

    ולא לחלק! זה יוצא שיש לך כמין 2 עמודים גבוהים בין שיש נמוך ונראה חסום וחנוק.

    אפשר לעשות ארונות עליונים מעל השיש בהמשך ליחידה הגבוהה עד סוף הקיר בלי לנתק.

    אפשר לעשות ארונות עומק 30 ומעליהם עומק 60שיוצא בקו אחיד עם היחידה הגבוהה

    ובהמשך השיש איפה שהחלון והחלבי שבדרך כלל יש פחות כלים לא לעשות עומס ארונות רק קלפת אלמגוב לייבוש כלים

    אפשר לעשות מטבח ככה עם עץ, זה מתאים למטבח עמוס כי הכהה מקטין אבל זה כבר הטעם של הלקוחות

    בהצלחה. מצורף תמונה להסבר.

    • עדינה לוין – מעצבת פנים

      אדריכלות ועיצוב פנים
      חברה
      24/05/2022 ב5:39 pm

      הי אביטל

      ממש תודה

      זה נראלי מה שאעשה

      כבר דיברתי עם הלקוחה שאני אשנה לה לרצף של גבוהים כמו ששרטטת לי , ולא ב-2 צדדים כפי שהיא רצתה

      באמת נראה הרבה יותר טב ופחות צפוף להכנס

      תודה רבה

  • אביטל יפה

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    24/05/2022 ב9:52 pm

    מטבח מהמם!

    בהצלחה רבה

    ותמיד נשמח אח”כ לראות תמונה של עבודה מוגמרת……..

  • בת שבע יעקובוביץ

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    25/05/2022 ב10:08 am

    וואו, ממש עשית עבודה רצינית בכמה שעות!

    מקווה שלא העמסתי עליך…

    רק דבר קטן, הייתי מחליפה את המקפיא עם המקרר השני, כך שהמקרר יהיה יותר קרוב לאזור עבודה וגם מבחינת נראות הנגרות של אזור מטאטאים שלא יהיה יחידה קטנה של החומר, אלא משהו יותר יציב.

    אני הייתי עושה את המטאטא צמוד למקרר ובסוף את המקפיא ואת דופן המטאטא לפתוח יחד עם הסוקל עם קליפ עליון לתפיסה של הדופן, כך הלכלוך לא מתאסף בתוך ארון, חוץ מאם יש עוד פונקציות באותו ארון.

    אני עדיין הייתי מתעכבת על חלוקת הארונות העליונים ולא משאירה אותם כך.

    יודעת מניסיון של חברה שזה מציק לה יומיום והיא מאוכזבת מהמעצבת שלא התייחסה לזה.

    הרבה הצלחה!!!!

  • אביטל יפה

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    25/05/2022 ב4:01 pm

    כדאי בארונות העליונים את אלה שבצבע לבן לעשות עומק 60

    תנסי דבר ראשון בסקצאפ, זה נותן גימור מאד מיוחד למטבח ויותר מקום

    אפשר תאורת לדים מתחת לארונות בעומק 60 שמאיר את השיש

    את בטוחה שצריך את המדף הפתוח מעל השיש? הוא מעמיס, חבל! יש מדפים פתוחים בצד מאד יפים.

    הלקוחה שלך רוצה את כל הארונות העליונים? תעשי לה עומק 60 את הארונות שמעל העץ ואל תעשי ארונות עליונים בקיר איפה שנמצא התנור

    זה גם נגמר לא קשור לכלום. לא קשור לארונות מתחת ולא קשור לתנור ולא לאמצע קיר

    אפשר לשים שם שעון גדול ויפה. ונותן אויר למטבח

    אני גם חושבת שהחלוקה של הארונות צריכה עיבוד גם העליונים וגם התחתונים

    בעליונים אפשר קלפה אחת ארוכה או שתיים ולא הרבה ארונות נפתחים בתוך הקלפה אפשר לחלק איך שרוצים

    ובחלוקה למטה מגירות ארוכות שבפנים מחולקות

    זה גם יותר נוח וגם יותר מכיל

    חבל על כל המקום שתופסות המסילות והעוד הפרדה בין הדלתות

    כתבת על מקום לפינת קפה

    את יכולה לעשות כיורים אחד מול השני (גם יותר יפה, מראה שיש קשר) ויותר שיש להכנת הקפה בכניסה למטבח

    ובמדפים הפתוחים פינת קפה נהדרת אפשר עוד מדף באמצע הקרמיקה

    מקווה שכתבתי ברור ולא מבולבל, יצא ארוך……..

    מצרפת לך תמונה של ארונות עליונים עומק 30 ומעליהם עומק 60

    את יכולה לעשות כמו בתמונה אם חשוב ללקוחות שלך ארונות גם בקיר איפה שהתנור

    בהצלחה רבה רבה

  • אביטל יפה

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    25/05/2022 ב4:02 pm

    עוד משו

    אם הם שמרנים אולי יאהבו שולחן עגול בפינת אוכל

    מאד מתאים שם

    • עדינה לוין – מעצבת פנים

      אדריכלות ועיצוב פנים
      חברה
      26/05/2022 ב11:53 pm

      תודה על הפירוט!!! מאד עוזר

      בעניין הפריזר בתוך ארון עשיתי עומק לכל הגבוהים 70 ס”מ כדי שיהיה אוורור למקפיא

      ואם אעשה את הארונות העליונים הקומה השניה אז אם ארתצה שיהיה באותו קו אז גם שם יהיה בעומק 70

      זה לא חונק מידי?

      ושמתי את המקפיא בכונה בצד שמאל בגלל שנכנסים למטבח רציתי כמה שפחות שיראו את המקררים

      הם קיימים ומאד ישנים ולא יפים אבל הם לא יקנו חדש כמו שכמה שניסיתי לשכנע אותם לעשות תנור וכיריים בילדינג

      לא היה מה לדבר , הם אמרו שתנורים +כיריים פרי סטנדיניג עובד להם מצויין ואין שום סיבה להחליף:(

      אבל זה הלקוח…

      שאלה נוספת:

      בקיר ממול הגבוהים גם שם לעשות את הארונות העליונים קומה שניה בעומק יותר? זה נפרד אבל האם זה לא יראה מוזר שצד אחד הקומת עליונים השניה בעומק 70 וממול בעומק 30 כמו הקומה למטה, ומצד שני אני לא רוצה לעבות כי זה יעמיס לי בחלל…

      חשוב להם מדף פתוח…

      והאם כל הקלפות בארונות העליונים קומה שניה לא מאד מייקרת? כי הם ממש מתקמצנים:(

      תודה רבהההההההה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן