עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 6 שעות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
אם יש לך בחשבון הבנק עודף של 3,728 ש”ח שאין לך מה לעשות איתם, אל תקראי את המודעה
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ פיננסי ‹ אם יש לך בחשבון הבנק עודף של 3,728 ש”ח שאין לך מה לעשות איתם, אל תקראי את המודעה
אם יש לך בחשבון הבנק עודף של 3,728 ש”ח שאין לך מה לעשות איתם, אל תקראי את המודעה
פורסם ע"י BOOM גפן הפקה אומנות הבמה והפקות תוכן on 23/06/2026 ב7:05 pmאם יש לך בחשבון הבנק עודף של 3,728 ש”ח שאין לך מה לעשות איתם, אל תקראי את המודעה הזאת.
אבל אם אין לך – אם את לא אוהבת לראות כסף שיושב על הרצפה ומחכה רק שירימו אותו
ואת מדשדשת בין הבירוקרטיה, הטפסים ואתרי הממשלה
מתוסכלת מכך שאחרים מקבלים ואת נשארת מאחור – תקראי את זה טוב.
מסתכלת על ההודעות. טוב.
בודקת אצל חברות. בסדר.
שומעת שכולם סביבך כבר קיבלו. מקנאה בכל מי שמעלה שיתופים.
מחכה שהכסף ינחת לבד בחשבון.
סתם.
מחכה לנס.
בסוף –
הזמן עובר, הדד-ליין מגיע, ועוד רגע חלון ההגשות נסגר סופית!
הבנת נכון? עוד רגע זהו. נגמר. מי שלא מגישה עכשיו – מפסידה את המענק הרשמי של “שאגת הארי” וחבל. פשוט חבל. אז מה התכל’ס?
רווח המינימום מהמענק הזה עומד על 3,728 ש”ח (וזה רק המינימום!).
במקום לעבוד בלנחש, להסתבך עם טפסים ולפחד מטעויות, אני מציעה לך את הדרך הכי פשוטה ונוחה:
בדיקת זכאות מלאה – בחינם לגמרי. בלי אלף שאלות ובלי כאב ראש. בדיקה אחת מהירה איתי, ואת יודעת בדיוק כמה כסף מגיע לך ישר ליעד.
אל תשארי מאחור ותגידי “חבל”.
מי שמעוניינת שאבדוק לה זכאות בחינם ובכיף – מוזמנת ליצור איתי קשר עכשיו בטלפון: 0548507277 או לשלוח הודעה boom.gefen.hevy#gmail.com חבל לפספס את מה שמגיע לך!
BOOM גפן הפקה הגיבה לפני 20 שעות, 10 דקות 15 חברות · 35 תגובות- 35 תגובות
ותיקה
ממליצה בכל לב!
עד היום חשבתי שבטח מגיע לי כמה שקלים ולא שווה לי להתאמץ בשביל זה…
ואיזה כיף! בשיחה של כמה דקות עם BOOM גפן הפקה קיבלתי (טוב, זה בדרך…) 3700 ש"ח…!!!!
בלי שום קומבינות! פשוט כסף שמגיע לי!
פעילה בקהילה
תודה מהממת!!
"עד היום חשבתי שבטח מגיע לי כמה שקלים ולא שווה לי להתאמץ בשביל זה…"
לצערי המון חושבות ככה ובאמת זכאיות שווה לבדוק זה בחינם!
פעילה בקהילה
מצטרפת
היא אלופה זאתי
והכל מכל הלב!מנהלת קהילה
אני הוצאתי לי, אבל מנסה להוציא לעצמאית שבלי מייל, ומתחרפנת מהביורוקרטיה עד.
כבר שלוש פעמים ניסיתי. רק לאשר שאני לא רובוט, עם כל האופנועים והאוטובוסים והרמזורים והלא יודעת מה.
רק לתת שתי נתונים (מה לעשות שיש לה דיירקט וזה לא קביל) רק ורק ורק…
אני תקועה שם מליון זמן, ובינתיים ללא הצלחה 🙁
פעילה בקהילה
אין קשר למייל את יכולה להגיש דרכך ללא התחברות למערכת שלה…
במידה ומעוניינת בעזרה בכיף תמי אנחנו כבר מכירות :")
מנהלת קהילה
איך אני יכולה להגיש דרכי למישהו אחר?
אשמח להסבר
פעילה בקהילה
תודה רבה גפן הפקה
בזכות הבדיקה שלך אושר לי מענק😃
(משום מה בבדיקה שעשיתי בעצמי יצאתי לא זכאית)
פעילה בקהילה
לא אושר לך כי היתה תקלה באתר לפני כשבועיים ואחר כך זה טופל
פעילה בקהילה
היי מה קורה?
יש חלק שמגישות לא נכון,
ולא מחשבות נכון…
וגם נכנסות לא נכון נכנסות בטעות לסעיף אחר…
או שפתחו לפני ה28.02.2026 אבל אחרי ה01.01.2025 ואז החישוב טיפה שונה
פעילה בקהילה
היי לכולם סורי על החפירות,
פשוט יש הרבה שאלות שחוזרות על עצמן,
אז מסדרת לטובת כולן את השאלות:
א. האם זה רק לעצמאיות המענק?
כן ולא גם שכירה יש לה חל"ת אני יכולה להדריך בכיף
ב. אם התחלתי את העסק ב2026 אני זכאית?
כן, כמובן יש תנאים אבל כל מי שהתחילה לפני ה28.02.2026 היא זכאית!אם יש לכן עוד שאלות בכיף אני כאן מוזמנות גם למייל ולטלפון 0548507277
פעילה בקהילה
היי בנות מה נשמע?
ב"ה הגשתי עד היום מעל 100 מענקים לבנות
מתוכן 67 כבר קיבלו את המענק
השאר אני בדיבור מול רשות המיסים
לאחרונה הם נהיו יותר קשוחים :"(
לכן המלצתי להגיש כמה שיותר מהר….
פעילה בקהילה
חיה, החזר מס לעצמאים מתבצע במסגרת הגשת הדוח השנתי, ואין צורך להגיש בנפרד, אלא אם כן את עוסקמ זעיר והגשת דוח במסלול המקוצר, במקרה זה ניתן להגיש דוח רגיל ולקבל החזר מס.
ציפי
058-3218645/ *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך ***
חברה תורמת
תודה!
יש לי עסק זעיר, ניסיתי כמה וכמה פעמים להגיש דרך האתר וכשזה מגיע לשלב השידור אני נתקלת בשגיאה:
אופס! שליחת הבקשה נכשלה
יש לשדרה מחדש
מוכר לך? את יודעת להגיד לי למה זה קורה?
פעילה בקהילה
חיה ו, איזה דוח את מנסה להגיש ונתקע לך? ומה כבר גשת בעבר?
פעילה בקהילה
לפי הידוע לי טופס 135 הוא במילוי ידני.
את יכולה להגיש במקום 1301, אחרי שהגשת את הדיווח המקוצר
דוח 1301 – זה ההחזר מס, בעת השידור מסמנים "איני חייב בדוח, דוח להחזר מס בלבד" במסך הפרטים האישיים.
וזה לא פוסל את המעמד של עוסק זעיר , רק לא ידוע כרגע אם פוסל את המעמד של הדיווח המקוצר ותדרשי בהצהרת הון, את זה ימים יגידו…
חברה תורמת
עסק שהוקם ב21.02.2026 זכאי למענק?
יש לך איך לעזור לבדוק אם ההנה"ח שלי כבר הגישו את הבקשה ואמרו לי "לא ניתן להגיש בקשה
היות והוא עסק חדש
שלחתי בקשה לפתיחת מסלול
יכול לקחת כמה וכמה חודשים"פעילה בקהילה
חיה, עסקים חדשים שפתחו עד 11.3.26 זכאים למענק.
פעילה בקהילה
זה תלוי מתי נרשם במע"מ
בעיקרון זכאית והפתיחה תלויה בדירוג שאת אצלם ובכתיבה שלך ובמסמך…
- סטטוס תעסוקתי:
יוזמת שיח
אני הגשתי וזה די פשוט וממש שווה!
כדאי באמת לקחת את הכמה דקות האלא בשביל סיכוי של כמה אלפים..
- סטטוס תעסוקתי:
חברה תורמת
איך עושים את זה?
לכל אחת יש ענין לעשות את זה?
זה יכול גם להיות לרעתך? ז"א שאת צריכה לשלם?
פעילה בקהילה
לפעמים באמת נשים מגישות טעות,
ואז בסוף שנה מבקשים מהם החזר בתוספת ריבית,
ואז לצערינו לא הרווחנו כלום לכן צריך לחשב קודם האם באמת זכאיים ואם כן לכמהאחרי שחישבנו כבר עשינו חצי עבודה וזה בדיוק מה שאני מציאה בחינם!!!
פעילה בקהילה
כל מי שהיה לו ירידה של 25% בהכנסות של 3-4/26 לעומת 3/4/25 (עסק חדש מחושב אחרת) זכאי למענק
מגישים בקישור מענק שאגת הארי
פעילה בקהילה
מוסיפה על דברייך, עסקים על בסיס מזומן, כלומר שמקבלים את התשלום שוטף +. יכולים לבדוק זכאות למענק לפי חודשים 5-6, לבדוק האם יש ירידה בהכנסות של 25% בחודשים 5-6/26 ביחס לחודשים 5-6/25. הגשה במסלול זה תפתח ככל הנראה שבוע הבא.
למעוניינות להגיש דרכי 058-3218645/ Z0583218😀GMAIL.COM
- סטטוס תעסוקתי:
חברה תורמת
מה צריך לעשות בשביל שתבדקי בחינם…
פעילה בקהילה
לשלוח לי מייל
boom.gefen.hevy#gmail.com
פעילה בקהילה
איך יכול להיות שהן מקבלות "לא"?
היי חברות, אני כותבת את המילים האלה כשהבטן שלי מתהפכת מדאגה ומחוסר הבנה.
הבנות שלנו – העצמאיות, היוצרות, בעלות העסקים שעובדות כל כך קשה – הן הלב של העשייה שלי. יום-יום אני שומעת מהן על הקשיים, וכשמגיעה הזדמנות לקבל קצת אוויר לנשימה בדמות מענקים או החזרים, אני הראשונה שרוצה לראות אותן מקבלות את מה שמגיע להן.
אבל בתקופה האחרונה משהו פשוט לא מסתדר לי, ואני חייבת תשובות.
המוני בנות פונות אליי חסרות אונים אחרי שיועצי המס ומנהלי החשבונות שלהן אמרו להן משפט אחד קצר ומכאיב: "אתן לא זכאיות". הן קיבלו דלת סגורה בלי יותר מדי הסברים.
והנה השוק שלי: ממש עכשיו ליוויתי לקוחה שלי, שהעסק שלה רשום כחברה, והיא קיבלה ש"ח! אז אני רוצה לשאול את אנשי המקצוע באופן הכי ישיר ומתוך דאגה אמיתית לבנות שלי:
בבקשה לפני להגיד לא תבדקו שוב או אם אתם לא יודעות להגיש תגידו לא יודעות חבל שהם מקבלות שלילי :"(
אני לא מוכנה לקבל את ה"לא" הזה כמובן מאליו כשהבנות שלי צריכות את הכסף הזה כדי לצמוח ולנשום.
חברה תורמת
זה פורום פתוח ולכן אני מרשה לעצמי לשאול-
קראתי כעת את השרשור, ואני מנסה להבין-
מה האינטרס שלך? מה את משווקת?
את עושה בדיקה חינם כדי לקבל תשלום על הגשה, או שיש כאן משהו אחר?
הלך הרוח של "אני יודעת הכל ואנשי הכספים לא יודעים ולא מתמצאים
אומרים שלא מגיע, כשכן
או שיש כאן איזה טריק סודי שרק את יודעת אותו"
אולי גם תתחילי לעבור על דוחות כספיים מבוקרים של רואי חשבון ותבדקי אם היתה דרך טובה יותר להכין ולבקר אותם?
אני רוצה שתראי דוגמאות קונקרטיות מהשטח ותסבירי מה היתה הטעות של רואה החשבון ומה התגלה כשהיא באה אלייך (מקרה אחד שניים אני יכולה להבין, אבל את מדברת על מאות)
וכותבת לכולם משהו שלי הוא ברור, אבל אולי לא לכולם-
רואה חשבון מקבל שכר טרחה מהלקוח והאינטרס שלו הוא שהלקוח יהיה מרוצה, הוא לא מטעם מס הכנסה ולא מייצג את המדינה.
ותיקה
כן, היא לוקחת תשלום סמלי עבור ההגשה
ואת בתמורה מקבלת מענק של אלפי שקלים
אני גם פניתי אליה רק כדי לנסות…
אמרתי לה שלא נראה לי שמגיע לי… (מסיבות שונות…)
תכלס, היא ניסתה והצליחה ואני קיבלתי כמה אלפי שקלים- לא שווה??
בלעדיה לא הייתי עושה את זה, והייתי מפסידה
אם מתאים לך יותר לנסות לעשות לבד- אז בבקשה ובהצלחה
היא פונה לבנות שמתייאשות מראש או שניסו ולא הצליחו…
ואגב, הבדיקה היא חינם כך שאם בסוף את לא זכאית היא לא גובה ממך כסף
פעילה בקהילה
קודם כל, אני ממש מצטערת אם הדברים שלי נשמעו כמו זלזול או התנשאות –
זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי ואני מתנצלת מעומק הלב אם נפגעת או אם זה הצטייר ככה.
אני מעריכה מאוד את העבודה של רואי החשבון ויועצי המס;
כולנו בני אדם, כולנו עובדים תחת עומס מטורף (בטח בתקופות כאלה של מלחמה ומענקים),
וטעויות או פספוסים קורים לכולם, גם אצלנו במשרד. קורה שעמוס ושוכחים לבדוק לקוח מסוים, אבל ההבדל הוא שאם לקוח פונה אלינו אנחנו בודקים לעומק ולא אומרים ישר "לא".הכוונה היחידה שלי הייתה לעורר תשומת לב ולעזור לנשים עצמאיות שלא תמיד מכירות את הזכויות שלהן ונוטות להתייאש מהר מדי.
לגבי השאלות שלך – הן לגיטימיות לחלוטין ואני שמחה על ההזדמנות להסביר:
מה האינטרס שלי? האינטרס שלי הוא פשוט לעזור ולעשות סדר. אני לא מנסה למכור כאן "טריק סודי". לפעמים הגשת מענק היא פשוטה יחסית והעצמאית יכולה לעשות זאת בעצמה אחרי הכוונה קטנה, ולפעמים זה דורש טיפול מקצועי יותר. המטרה של הפוסטים שלי היא קודם כל להציף את האפשרויות כדי שאף אחת לא תפספס את מה שמגיע לה בחוק.
למה לפעמים אומרים להן "לא"? מתוך העומס המטורף והלחץ "לסגור את החודש", לפעמים דברים נופלים בין הכיסאות. יש מקרים מורכבים שדורשים אקסטרה בדיקה והתעמקות, ולא תמיד יש לקולגות את הפנאי לצלול לזה.
דוגמאות קונקרטיות מהשטח (כמו שביקשת):
נשים בחופשת לידה: היו לי כמה מקרים של נשים שהיו בחופשת לידה בתקופת הבסיס או בתקופת המענק, שקיבלו תשובה שלילית אוטומטית כי "הנתונים היבשים" במערכת לא הסתדרו. בבדיקה מעמיקה וחישוב נכון של תקופת חופשת הלידה (נטרול חודשים בהתאם להנחיות המיוחדות), גילינו שהן בהחלט זכאיות – והגשנו בהצלחה.
עסקים חדשים (למשל כאלה שנפתחו רק בינואר 2026): עסקים כאלה נופלים לעיתים קרובות בהגדרות הטכניות הרגילות, וקולגות ממהרים להגיד להם "לא זכאים" כי אין להם שנת בסיס להשוואה. בפועל, יש פתרונות ומסלולים ספציפיים שמאפשרים לבחון את הזכאות שלהם, ועם קצת התעקשות ועבודה נכונה הגשנו וקיבלנו אישור.
ולגבי המשפט האחרון שלך – את צודקת במאה אחוז. רואה חשבון מייצג את הלקוח ולא את המדינה, והאינטרס שלו הוא לקוח מרוצה. בדיוק בגלל זה כואב לי כשאני נתקלת בנשים שקיבלו תשובה שלילית חרוצה מבלי שנערכה בדיקת עומק אמיתית של המקרה הספציפי שלהן.
בסופו של דבר, כולנו בני אדם וכולנו מנסים לעשות את הכי טוב שלנו עבור הלקוחות. שוב, סליחה אם הניסוח שלי קודם פגע או לא הובן כהלכה. המטרה היא אחת: לעזור לכמה שיותר עצמאיות לעבור את התקופה המאתגרת הזו.
פעילה בקהילה
אני קיבלתי תשובה מהרו"ח שאין לי זכאות
אבל משום מה אחרי שכבי עבדה בשבילי הייתי זכאית
פשוט היתה אפשרות זכאות גם על בסיס מזומן – לא ניכנס לפרטים וככה יכולתי לקבל
ובאמת חבל שרו"ח בודקות בשטחיות בלי לחפש באמת את טובת הלקוח
Log in to reply.