עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 7 שעות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
יועצת פנסיה
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיתופי פעולה ויזמות ‹ יועצת פנסיה
-
יועצת פנסיה
פורסם ע"י סטודיו פי מאה פלוס אומנות ועיצוב on 12/05/2024 ב10:06 amמחפשת יועצת פנסיה מקצועית
וכן אשמח להמלצות
רחלי טיירי הגיבה לפני 6 חודשים, 1 שבוע 10 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
עוקבת.
רוצה לפתוח קרן פנסיה. פניתי לסוכנת, ודמי הניהול שקיבלתי נשמעים לי יקר ממש. מחפשת לשמוע המלצות נוספות
-
ממליצה לפנות למשרד של חני חרך – רואת חשבון.
יש לה יועצת פנסיה מצוינת
חני חרך
ח.ח. חשבונאות – משרד רו”ח
טל’ 048801909 | פקס 04-8532663
h.h.048801909 ג’ימייל וכו’.
-
-
נראה לי שכן…
זה קטגוריה נפרדת.
-
-
-
אני סוכנת ביטוח
לא יכולה להמליץ על עצמי…
אבל אם יש שאלה ספציפית אוכל לענות בשמחה
-
-
מילכי מושקוביץ- מרוצה מאד משירות שלה 0533163362
-
אני סוכנת ביטוח שעובדת עם כל החברות כך שיש לנו יכולת להשוות את הכי טובים ולהתחרות,
שמחה לענות לשאלות ספציפיות
-
ממליצה מאד על טורק ביטוחים אני שולחת לשם הרבה לקוחות
ממליצה לך לדבר עם הני היא חזקה אדיבה ואנושית במיוחד
יכולה לאמר שהגעת דרכי המספר שלהם:<b style=”background-color: var(–bb-content-background-color); font-family: inherit; font-size: inherit; color: var(–bb-body-text-color);”>הני / 03-7441223 -
כסוכנת ביטוח ומשווקת פנסיונית יכולה לומר לך דבר אחד אל תחפשי דווקא את דמי הניהול הזולים… בסוף יום מה שחשוב זה שירות! ומקצועיות.
-
רחלי אם יש לי 2 הצעות – אחת דמי ניהול זולים יותר אבל איזון אקטוארי שלילי, ושניה דמי ניהול יקרים יותר אבל איזון אקטוארי חיובי. מה יותר חשוב פה? הסתבכתי לגמרי…. מי יכולה לעשות קצת סדר
-
שאלה טובה
כל מקרה לגופו
יש מקרים שאני נותנת ללקוח 2 אופציות מסבירה לו רווח מול הפסד בכל אחת מהאפשריות ונותנת לו להחליט
שלקוח הבין מה הוא בוחר הוא הרבה יותר שלם עם ההחלטה שלו
-
-
-
ממליצה מאד על @רחל עומסי (לא הצלחתי לתייג, אבל לפי הזכור לי, היא כאן… משהי יכולה לעזור בתיוג?)
היא בעלת רישיון לייעוץ פנסיוני (בשונה מסוכן – אובייקטיבית וללא טובות הנאה..) שגם עוקבת אחרי יישום ההמלצות!
שילוב מיוחד ונדיר בתחום, אם בכלל…
Log in to reply.