עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 שעות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
יועצת פנסיה
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיתופי פעולה ויזמות ‹ יועצת פנסיה
יועצת פנסיה
פורסם ע"י סטודיו פי מאה פלוס אומנות ועיצוב on 12/05/2024 ב10:06 amמחפשת יועצת פנסיה מקצועית
וכן אשמח להמלצות
משתמש לא ידוע הגיבה לפני 1 שנה, 9 חודשים 10 חברות · 14 תגובות- 14 תגובות
מנהלת קהילה עוקבת.
רוצה לפתוח קרן פנסיה. פניתי לסוכנת, ודמי הניהול שקיבלתי נשמעים לי יקר ממש. מחפשת לשמוע המלצות נוספות
פעילה בקהילה ממליצה לפנות למשרד של חני חרך – רואת חשבון.
יש לה יועצת פנסיה מצוינת
חני חרך
ח.ח. חשבונאות – משרד רו”ח
טל’ 048801909 | פקס 04-8532663
h.h.048801909 ג'ימייל וכו'.
מנהלת קהילה
פעילה בקהילה נראה לי שכן…
זה קטגוריה נפרדת.
משתמש לא ידוע
חברהמשתמש שנמחק12/05/2024 ב10:27 am
חברה רשומה אני סוכנת ביטוח
לא יכולה להמליץ על עצמי…
אבל אם יש שאלה ספציפית אוכל לענות בשמחה
מנהלת קהילה משתמש לא ידוע
חברהמשתמש שנמחק12/05/2024 ב10:47 am
חברה רשומה עניתי
חברה רשומה מילכי מושקוביץ- מרוצה מאד משירות שלה 0533163362
חברה רשומה אני סוכנת ביטוח שעובדת עם כל החברות כך שיש לנו יכולת להשוות את הכי טובים ולהתחרות,
שמחה לענות לשאלות ספציפיות
פעילה בקהילה ממליצה מאד על טורק ביטוחים אני שולחת לשם הרבה לקוחות
ממליצה לך לדבר עם הני היא חזקה אדיבה ואנושית במיוחד
יכולה לאמר שהגעת דרכי המספר שלהם:<b style="background-color: var(–bb-content-background-color); font-family: inherit; font-size: inherit; color: var(–bb-body-text-color);">הני / 03-7441223
חברה רשומה כסוכנת ביטוח ומשווקת פנסיונית יכולה לומר לך דבר אחד אל תחפשי דווקא את דמי הניהול הזולים… בסוף יום מה שחשוב זה שירות! ומקצועיות.
פעילה בקהילה רחלי אם יש לי 2 הצעות – אחת דמי ניהול זולים יותר אבל איזון אקטוארי שלילי, ושניה דמי ניהול יקרים יותר אבל איזון אקטוארי חיובי. מה יותר חשוב פה? הסתבכתי לגמרי…. מי יכולה לעשות קצת סדר
משתמש לא ידוע
חברהמשתמש שנמחק14/05/2024 ב8:02 pm
חברה רשומה שאלה טובה
כל מקרה לגופו
יש מקרים שאני נותנת ללקוח 2 אופציות מסבירה לו רווח מול הפסד בכל אחת מהאפשריות ונותנת לו להחליט
שלקוח הבין מה הוא בוחר הוא הרבה יותר שלם עם ההחלטה שלו
חברה רשומה ממליצה מאד על @רחל עומסי (לא הצלחתי לתייג, אבל לפי הזכור לי, היא כאן… משהי יכולה לעזור בתיוג?)
היא בעלת רישיון לייעוץ פנסיוני (בשונה מסוכן – אובייקטיבית וללא טובות הנאה..) שגם עוקבת אחרי יישום ההמלצות!
שילוב מיוחד ונדיר בתחום, אם בכלל…
Log in to reply.