יקרות, צריכה רגע את העין המקצועית שלכן (וגם בונוס 🎁)

קדם Forums עצמאיות ראשי שיח פתוח יקרות, צריכה רגע את העין המקצועית שלכן (וגם בונוס 🎁)

• יקרות, צריכה רגע את העין המקצועית שלכן (וגם בונוס 🎁)

פורסם ע"י מוריה חייט- תכנון ועיצוב פנים  אדריכלות ועיצוב פנים on 19/04/2026 ב11:49 am

<font size="4" color="#000000">אחרי שנים של ליווי משפחות בשיפוצים, הגעתי למסקנה אחת ברורה:</font>

<font size="4" color="#000000">רוב האנשים משלמים "קנס" של אלפי שקלים על טעויות שהיה אפשרי למנוע בכמה דקות של תכנון.</font>

<font size="4" color="#000000">
    </font>

<font size="4" color="#000000">נמאס לי לראות אנשים טובעים בתוך הבלאגן הזה, אז ישבתי וכתבתי את הכל. </font>בלי פילוסופיות- רק תכל'ס-

"המדריך לשיפוץ חכם- איך לחסוך אלפי שקלים בלי טעויות יקרות".

<font size="4" color="#000000">זה מדריך שמחזיר את השליטה לידיים של המשפחה המשפצת,</font>

<font size="4" color="#000000">ואני רוצה שהוא יגיע לכמה שיותר אנשים רגע לפני שהם פוגשים את הקבלן.</font>

<font size="4" color="#000000">
    </font>

<font size="4" color="#000000">איפה אתן נכנסות לתמונה? אשמח ממש שתציצו רגע בקישור </font>ותגידו לי שהכל נפתח חלק:

https://moriyahayat.ravpage.<wbr>co.il/shipuzhaham

<font size="4" color="#000000">ובגלל שאני מעריכה שותפות לדרך- יש גם פינוק שווה:</font>

<font size="4" color="#000000">מי שבוחרת להפיץ את הטוב הזה הלאה </font><font size="4">(בפורום, ניוזלטר או ל-5 חברות שחייבות את זה)-</font>

מוזמנת לשלוח לי צילום מסך ולהיכנס להגרלה על ייעוץ הום-סטיילינג ממוקד ומקצועי ממני- במתנה.

<font size="4" color="#000000">בואו נעזור לעוד משפחות לשפץ בשפיות.</font>

בברכה,

מוריה חייט

אדריכלית ומעצבת פנים | ליווי ותכנון פרויקטים בהתאמה אישית

• 1 תגובה
  • מוריה חייט- תכנון ועיצוב פנים

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    19/04/2026 ב11:57 am
    סטטוס תעסוקתי:
    חברה תורמת

<font size="4" color="#000000">שלום יקרות,</font>

<font size="4" color="#000000">אחרי שנים של ליווי משפחות בשיפוצים, הגעתי למסקנה אחת ברורה:</font>

<font size="4" color="#000000">רוב האנשים משלמים "קנס" של אלפי שקלים על טעויות שהיה אפשרי למנוע בכמה דקות של תכנון.</font>

<font size="4" color="#000000">נמאס לי לראות אנשים טובעים בתוך הבלאגן הזה, אז ישבתי וכתבתי את הכל. </font>בלי פילוסופיות- רק תכל'ס-

"המדריך לשיפוץ חכם- איך לחסוך אלפי שקלים בלי טעויות יקרות".

<font size="4" color="#000000">זה מדריך שמחזיר את השליטה לידיים של המשפחה המשפצת,</font>

<font size="4" color="#000000">ואני רוצה שהוא יגיע לכמה שיותר אנשים רגע לפני שהם פוגשים את הקבלן.</font>

<font size="4" color="#000000">איפה אתן נכנסות לתמונה? אשמח ממש שתציצו רגע בקישור </font>ותגידו לי שהכל נפתח חלק:

<font size="4" color="#000000">https://moriyahayat.ravpage.co.il/shipuzhaham
    </font>

<font size="4" color="#000000">ובגלל שאני מעריכה שותפות לדרך- יש גם פינוק שווה:</font>

<font size="4" color="#000000">מי שבוחרת להפיץ את הטוב הזה הלאה </font><font size="4">(בפורום, ניוזלטר או ל-5 חברות שחייבות את זה)-</font>

מוזמנת לשלוח לי צילום מסך ולהיכנס להגרלה על ייעוץ הום-סטיילינג ממוקד ומקצועי ממני- במתנה.

בואו נעזור לעוד משפחות לשפץ בשפיות.

בברכה,

מוריה חייט

אדריכלית ומעצבת פנים | ליווי ותכנון פרויקטים בהתאמה אישית

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן