עצמאיות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
יקרות, צריכה רגע את העין המקצועית שלכן (וגם בונוס 🎁)
יקרות, צריכה רגע את העין המקצועית שלכן (וגם בונוס 🎁)
<font size="4" color="#000000">אחרי שנים של ליווי משפחות בשיפוצים, הגעתי למסקנה אחת ברורה:</font>
<font size="4" color="#000000">רוב האנשים משלמים "קנס" של אלפי שקלים על טעויות שהיה אפשרי למנוע בכמה דקות של תכנון.</font>
<font size="4" color="#000000">
</font><font size="4" color="#000000">נמאס לי לראות אנשים טובעים בתוך הבלאגן הזה, אז ישבתי וכתבתי את הכל. </font>בלי פילוסופיות- רק תכל'ס-
"המדריך לשיפוץ חכם- איך לחסוך אלפי שקלים בלי טעויות יקרות".
<font size="4" color="#000000">זה מדריך שמחזיר את השליטה לידיים של המשפחה המשפצת,</font>
<font size="4" color="#000000">ואני רוצה שהוא יגיע לכמה שיותר אנשים רגע לפני שהם פוגשים את הקבלן.</font>
<font size="4" color="#000000">
</font><font size="4" color="#000000">איפה אתן נכנסות לתמונה? אשמח ממש שתציצו רגע בקישור </font>ותגידו לי שהכל נפתח חלק:
https://moriyahayat.ravpage.<wbr>co.il/shipuzhaham
<font size="4" color="#000000">ובגלל שאני מעריכה שותפות לדרך- יש גם פינוק שווה:</font>
<font size="4" color="#000000">מי שבוחרת להפיץ את הטוב הזה הלאה </font><font size="4">(בפורום, ניוזלטר או ל-5 חברות שחייבות את זה)-</font>
מוזמנת לשלוח לי צילום מסך ולהיכנס להגרלה על ייעוץ הום-סטיילינג ממוקד ומקצועי ממני- במתנה.
<font size="4" color="#000000">בואו נעזור לעוד משפחות לשפץ בשפיות.</font>
—
בברכה,
מוריה חייט
אדריכלית ומעצבת פנים | ליווי ותכנון פרויקטים בהתאמה אישית
Log in to reply.