עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 5 דקות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
מחפשת עבודה לנערות בגילאי 17-18
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיח פתוח ‹ מחפשת עבודה לנערות בגילאי 17-18
מחפשת עבודה לנערות בגילאי 17-18
פורסם ע"י תמר ❤ גרפיקה on 15/06/2026 ב9:56 pmהיי:)
מחפשת עבודה בבני ברק והסביבה לקבוצה של בנות בגילאי 17-18 המעוניינות בעבודה משרדית, כמו: מזכירות, ארגון טכני, טלרקמינג, שירות כו’—- (עדיף ללא נסיון קודם)אשמח לכל מי שיש תגובה כאן או בפרטי.
תודה!!!
חיה סילבר הגיבה לפני 2 שבועות 7 חברות · 8 תגובות- 8 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
יש את סמל נדלן שכר גבוה מאוד
ותיקה
עם איזה מספר ליצור קשר??? לא כתוב במודעה–
ואני אשמח למי שמכירה עוד משרדים שמחפשים עובדות בכאלה גילאים, כי זה לקבוצה של בנות שרוצות לבוא לעבוד ביחד.
פעילה בקהילה
אני גם מחפשת.
אבל בירושלים ולא כל יום, רק כמה פעמים בשבוע.
מישהי מכירה? יודעת?
פעילה בקהילה
אני גם מחפשת ל2 בנות בנות 16 אחראיות, לחופש עד בין הזמנים, בבית שמש
ותיקה
אני אשמח באמת למי שיש לה בבני ברק והסביבה לחופש עד בין הזמנים, אשמח לכל הצעה של עבודה משרדית שלא צריך בה נסיון קודם.
די דחוףף
תודה!!!!!!!!!!!!!!!
חברה תורמת
אני לא מכירה עבודה, ומאחלת לך למצוא משהו טוב ואיכותי.
אבל אני כותבת מנסיון מר (מכירה קבוצת בנות)- בבקשה אל תתנו לבנות כ”כ צעירות לעבוד בטלמרקטינג – במיוחד לא בהתרמות אולי רק במענה לשיחות נכנסות.
הן כ”כ צעירות ויש המון מקרים של ניתוקים וצעקות על המטלפנות שלא מתאים להחשף בגיל הזה!!!
גם אם הן אומרות שהן חסינות ומרגישות בטוחות בעצמן זה יכול להזיק מאוד!!
פעילה בקהילה
היי
אני מחפשת בבית שמש
או משרד או פוטו דפוס וכו’ משהו שקשור לגרפיקה {לא חייב}
חברה תורמת
מגיבה בקשר לטלמרקטינג- זאת עבודה מאד קשה מבחינה נפשית! לא מומלץ בכלל בטח לא לנערות, סופגים לפעמים ממש צעקות וטלפונים נזעמים שמתעצבנים למה התקשרת אליהם, היתה על זה כתבה בעיתון , ממש לא כדאי
Log in to reply.