שאלה לנותנות שירות מקצועניות: מרגישות שהעומק שלכן פשוט "שקוף" מול הלקוח?

קדם Forums עצמאיות ראשי שיח פתוח שאלה לנותנות שירות מקצועניות: מרגישות שהעומק שלכן פשוט "שקוף" מול הלקוח?

• שאלה לנותנות שירות מקצועניות: מרגישות שהעומק שלכן פשוט "שקוף" מול הלקוח?

פורסם ע"י חני הורוביץ  מיתוג שיווק ופרסום on 08/02/2026 ב2:16 pm

אני עורכת עכשיו מחקר על פער שמעסיק אותי מאוד בתור נותנת שירות.

לפעמים אני מרגישה שבעולם שבו כולנו מציעות שירותים דומים, הלקוח רואה רק את מה שצף על פני השטח: את ה'רעש', את ה'עטיפה', או את מי שעושה הכי הרבה רושם.

אבל מתחת לפני המים נמצא העומק האמיתי שלכן – שנים של ידע, תכנון מדויק וגאונות מקצועית שנשארת 'שקופה' מול הלקוח פשוט כי אין לו כלי שיכול להציג את זה בבהירות.

אשמח לשמוע מכן: האם גם אתן מרגישות שהעסק שלכן 'גדול' ומקצועי בהרבה מאיך שהוא מוצג כרגע? האם הכלים שלכן באמת מצליחים להעביר את העומק הזה, או שהם נשארים ברמת ה'תפאורה' השטחית?

מירי הגיבה לפני 20 שעות, 32 דקות 2 חברות · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • מירי

כללי
    חברה
    08/02/2026 ב8:10 pm
    פעילה בקהילה

הי,

אני לא עצמאית אמנם, אבל כן פוגשת את המקום הזה, בהקשר לעסק שאני עובדת בו, כשכירה.

בעיני, חלק בלתי נפרד מהעבודה שלנו הוא לשקף ללקוח את המקצועיות והערך המוסף שאנחנו נותנים לו.

כשאני יושבת עם לקוח ליעוץ, אני אדאג לשתף אותו גם בתהליך, ולא רק בתוצאות

אסביר לו בשפה מובנת אילו חלופות שנבדקו ולא רק את החלופה שנבחרה

אשתדל להסביר לו את השיקולים שעמדו בבסיס ההחלטה, את מקורות המידע שהתבססנו עליהם,

להציף את הסיכונים, אם קיימים, ולהציג את האופן שבו אנחנו מעריכים את רמת הסיכון…

כל מה שיגרום לו להבין שהוא קבל יעוץ מקצועי ומעמיק, שלוקח בחשבון את מכלול הנתונים, ולא שהעתקתי לו תשובה מלקוח אחר עם נתונים (קצת) דומים

מאמינה שהגישה הזו נכונה לכל תחום, בצורה שמתאימה לו

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן