התייעצות – התנהלות מול מעצבת כריכה
התייעצות – התנהלות מול מעצבת כריכה
שלום כולן,
יש לי קשיים בהתנהלות מול מעצבת כריכה, מפרטת פה את חלקם בקצרה, אשמח לעזרה באישי לגבי הבנה האם ההתנהלות שלה תקינה או לא כדי לדעת איך להתקדם הלאה.1. דדליין עבר לפני שבוע.
2. זמינה במייל רק בשעות לילה מאוחרות (יותר נכון מוקדמות – 2-3) בטלפון לא ראיתי יעילות, אומרת שתבצע וכו’ אבל בפועל לא נראה כך.
3. בקשות שלי – לא מבוצעות, ספק אם נקראות.
בגדול שלחה לי 3 סקיצות כריכה, כולן יפות בפני עצמן אבל פחות מתאימות לספר. אחת – מזכירה זאנר צעיר יותר (מצועצעת). שתיים – לא רלוונטית לספר ויכולה להטעות לגבי הזאנר. שלישית – ריק מדי, חסר, המול פסל אותה.
כלומר נשאר לי רק אחד. העברתי לה את הרושם שלי, ניסיתי לכוון אותה למה שיכול לשפר באחד ובשלוש. היא לוקחת את הדברים שלי כתורה מסיני, לא מנסה לחשוב מעצמה מה יכול להביא לאותו מקום…
בפועל משום מה היא נצמדה לשלוש, למרות שאמרתי לה שאין לזה אישור מהמול. לא רציתי לטרטר את המול ולכן שאלתי אותה אם אפשרי לעשות מספר שינויים וצירפתי אפילו סקיצה משלי (התלבשתי על שלה ושיניתי כמה דברים באמצעות פוטושופ, כמובן בצורה חובבנית לגמרי), שלחה לי אותו דבר רק מעט יותר מקצועי, בלי הגדלת ראש איך לשדרג, לייעל, עם פונט מוגדל וכזה שמלכתחילה אמרתי לה שאני לא רוצה (השתמשתי בו בסקיצה ששלחתי לה כי זה מה שהביאה לי…) ועם עוד פספוס פרטים שאני לא יכולתי לעשות בכלים וביכולות שלי…
כתבתי לה מייל אתמול בבוקר, ביקשתי ממנה שתתייחס לכל הנקודות שאני מעלה (כי לא נראה שהיא מתייחסת ואז הרבה דברים מתפספסים) ב2 בלילה החזירה לי תשובה מפורטת (לשם שינוי) תוך ציון זה שאנחנו כבר חורגות מהסבבים ואי לכך היא נותנת לי סבב אחרון. את סקיצה אחד לדבריה – היא לא הצליחה לשפר על פי מה שביקשתי, כשבפועל רק ניסיתי לתת לה הכוונה וזו הייתה הסקיצה בה רציתי להתמקד. לא ביקשתי בכלל שתשב על סקיצה שלוש! הבהרתי לה בפירוש שרק תעדכן אם נראה לה אפשרי שינויים ספציפיים כי היא נורא דחפה לסקיצה הזו, אבל שלא תבצע כי אני צריכה לשאול את המול…
לא יודעת לאן לצעוד מפה, האם התנהלות כזו הגיונית או שאני לא פועלת נכון? אשמח ממי שיכולה לעזור שתפנה אלי בפרטי.
תודה!
Log in to reply.