פרקטיפ #8 "למה ירוק???" כך תחברי את הלקוח לאסטרטגיה שלך.
פרקטיפ #8 "למה ירוק???" כך תחברי את הלקוח לאסטרטגיה שלך.
הרגע הזה שאת עומדת לשגר סקיצה ראשונה ללקוח שמזקקת את שיחת האסטרטגיה
וזמן ההמתנה הנכסף של הלקוח לתוצר שאת עומדת לשלוח לו-
הוא רגע מלחיץ ללא ספק.
מתח קל כזה בתוך הבטן, הוא יאהב את הסמל? הוא יבין למה עשית את מה שעשית ויתחבר לזה?הנה לחצת "שלח" והסקיצה עושה את דרכה ישירות אל המייל שלו
וכולך תפילה שהסקיצה תמצא חן לפניו.עכשיו, תרשי לי לשאול, כמה סקיצות את שולחת ללקוח שלך בפעם הראשונה?
1- כמה וכמה- שיהיה לו ממה לבחור.
2- אחת! כן אחת בלבד והנה פלא- הוא אוהב, מתחבר ומבחינתו זה פשוט זה ולא צריך עוד.
אם אפשרות 2 נשמעת לך חלומית מדי,
במילים הבאות אני רוצה לספר לך איך בד"כ אפשר
לשלוח לוגו בפעם הראשונה ללקוחה ולהצליח לקבל את אישורה הנלהב בעז"ה (מעידה מנסיון ב"ה).הסוד הוא
להשקיע במצגת הסברה נכונה ומקצועית.פשוט השקיע זמן פעם אחת בלבד לבניית מצגת מקצועית
המפרטת את המחשבות שמובילות אותך בבניית העיצוב
ובכל פעם אחרי שיחת אסטרטגיה- תמצתי אותה לתוך המצגת.
גם אם יש לך מסמך שבו את כותבת הכל, ארגון המצגת מסדר הכל בראש באופן מדהים ומזקק עבורך
כללים והנחיות מדוייקות לביצוע העיצוב.
בסוף המצגת מוסיפים סקיצה מוגמרת ואיכותית של הלוגו/ מיתוג, בצירוף הדמיות רלוונטיות.וכך כשאת שולחת מצגת בנויה היטב (ומציינת במייל שאת מחכה להערות ותיקונים או שינוי סקיצה לגמרי,
זה חשוב ללקוח, כי יש כאלו שחוששים לשלוח תיקונים אחרי כל ההשקעה שהם רואים במצגת)
הלקוח מתרשם והסיכוי שהוא יאשר גבוה מאוד מאוד בעז"ה.ואם אחרי כל מה שעשית בכל זאת הלקוח לא התחבר
או הרגיש שמשהו לא היה מספיק מדוייק במצגת,
אין דבר, הרווחת לקוח רגוע שבסקיצה הבאה שתשלחי לו אחרי שיחת הדיוק, זה בטח יהיה טוב הרבה יותר.מצרפת כאן מצגת להמחשה. כך אני שולחת בד"כ ללקוחה בפעם הראשונה שאחרי שיחת איפיון.
וזהו להיום, מקווה שהארתי לך כיוון חדש💛
מוזמנת להשאיר כאן שאלות מסקנות וחוות דעת על הנכתב.קוראת הכל בעז"ה ומשתדלת להגיב בל"נ
ועד הפרקטיפ הבא, מאחלת לך המון הצלחה!
אלישבע
0583206047 | [email protected]
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.