בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 11 שעות תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,150 תיק עבודות מובילות בקהילה איינתול- לתולעים קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ איינתול- לתולעים בריאות תזונה והתעמלות איינתול- לתולעים פורסם ע"י רבקי וייס צילום ומולטימדיה on 01/05/2025 ב7:55 pm יודעות להסביר איך משתמשים בדבר הזה, כמה נותנים לילדה בת 3, איך וכל כמה זמן? תודה רבה! עזר לך? 👍 מירי צ. הגיבה לפני 2 חודשים, 3 שבועות 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות ה חשבונאות ויעוץ מס חברה 01/05/2025 ב10:07 pm לא מכירה, אם את רוצה משהו טבעי וחזק, לכתוש שום לערבב עם דבש ולתת לילדה, זה מתוק, תכיני כוס עם מים להעביר את החתיכות השום שנשארו. עזר לך? 👍 רבקי וייס צילום ומולטימדיה חברה 01/05/2025 ב11:30 pm הרעיון זה השום או השילוב של שניהם? עזר לך? 👍 דינה גרפיקה חברה 02/05/2025 ב10:04 am לגבי שום אני שמעתי להכניס שן שום חצויה לאורכה כמו נר. ניסיתי ועזר פלאים במיידי! אבל אחרי יומיים התולעים חזרו. הדבר היחיד שעזר לטווח ארוך זה הורמוקס. עזר לך? 👍 מירי צ. צילום ומולטימדיה חברה 04/05/2025 ב1:05 am יש מישהי בב”ב שמוכרת טיפות זעתר לתולעים ניסיתי את זה כמה פעמים וזה עובד מצוין הוורמקס הורג רק את התולעים, הזעתר משמיד גם את הביצים שלהן. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו