סופרות-אשמח לעזרתכן בהוצאת ספר מנסיון בלבד!

קדם Forums כתיבה ספרותית סופרות-אשמח לעזרתכן בהוצאת ספר מנסיון בלבד!

• סופרות-אשמח לעזרתכן בהוצאת ספר מנסיון בלבד!

פורסם ע"י דבורי בידרמן  אומנות הבמה והפקות תוכן on 04/09/2025 ב10:08 am

אני מעוניינת בלהוציא ספר באופן עצמאי / בחברת הוצאה לאור…רוצה לדעת פרטים בענין ..וכן כל ידע שיש לכן לתת לאחת מתחילה מאוד.., מלבד הרעיון של איזה ספר אני רוצה כולל כתיבת התוכן-שאני רוצה לעשות באופן עצמאי בעזרת בינה מלאכותית-שגם על זה למי שיש מידע אשמח מאוד לקבל ,אשמח לכל מידע שיש לכן תודה רבה ותבורכו מאד

ת. עקבי הגיבה לפני 3 שעות, 28 דקות 2 חברות · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • ת. עקבי

הייטק
    חברה
    04/09/2025 ב10:48 am

הוצאה עצמאית – לא ממליצה לספר ראשון. בגדול יוצרים קשרים עם עורכת (ספרותית ולשונית), מגיהה, מעצבת כריכה, מעמדת. מכינים את הספר ושולחים לבית דפוס. סיפור יקר בלי גב כלכלי. אחר כך מגיע תור ההפצה – עצמאית או מפיץ? (חנויות ספרים לא יקבלו ללא מפיץ) אם עצמאית – תכיני טוב קישורים שיווקיים, יכולה להיעזר בבוקפד. אחסון – חושבת שזה תלוי בהסכם מול המפיץ, פחות יודעת (בבוקפד אין לך צורך באחסון, כל ספר מודפס ברגע ההזמנה).

הוצאה דרך הול – אור החיים, פלדהיים, קולמוס, אולי יש עוד. אליהם שולחים את כתב היד (גם אם מוקלד, כל ספר בסיס נקרא כתב יד), הם משערכים את הצלחת הספר ואם נשמע להם – לוקחים אותו.

בגדול ההולים מלווים את סכום ההדפסה ואולי עוד כמה דברים (אור החיים, בפרויקט הכוכבים – הדפסה + עריכה ספרותית. קולמוס – אם אני לא טועה חוץ מעריכה הכול. פלדהיים – לא יודעת) ואת בעצם מחזירה אותם בתמלוגים.

לא הבנתי את שאלתך לגבי בינה מלאכותית – איך אפשר לכתוב איתה עלילת ספר?
    ספר דורש כ80K מילים במינימום (הולים אוהבים ספרים שמנים), לא חושבת שבינה מלאכותית תצליח לספק עמידות כזו של אחזקת אפיונים, תהליכים וכו’, אלא אם את מתכוונת שהיא תסייע לך לשפץ את הכתיבה. שימי לב – לא לסמוך עליה בעיניים עצומות. היא לא יודעת ליישר קו עם ניואנסים ולהפיק הבנות נכונות ועלולה בכיף לשנות לך קשרים, מילים והטיות לפי הטעויות שהשתרשו אצלה.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן