צילום מקצועי
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים,... פירוט נוסף
הטרדת תושבים בימין משה
-
הטרדת תושבים בימין משה
לצלמות החשובות !! (:
חזרתי היום מעוד יום צילומים, מאתגר ומלא סיפוק
מלא סיפוק כי ככה, איזה כיף זה לשמח את ילדי והורי ילדי ישראל, עם קצת יחס יופי ואוירה…
ומאתגר, כי עוד פעם ניתקלתי בתופעה מרגיזה מאוד מאוד מאוד בשכונת ימין משה העתיקה והקסומה
משתפת אותכם בחויה ואשמח מאוד לשמוע מה דעתכן או ניסיונכם בעניין:
אני מגיעה לימין משה, רחוב הטחנה (הרחוב הדומיננטי שמככב בכל תיק עבודות של כל צלמת סטנדרטית (: …)
ומצלמת— ואז מגיעה איזה אישה אמרקאית ‘נחמדה’ , תושבת הרחוב, ודורשת שנזוז מהאיזור וכמה שיותר מהר!! אני מסבירה לה בנועם שעם כל הכבוד זה מקום ציבורי ועכשיו זה לא שתיים עד ארבע ואנחנו בשקט!!! דממה!!!! תשאלו את המשפחה, כמה אזהרות נתתי לפני, שיהיו בשקט כדי שלא נפריע! ואותה זה לא מעניין, היא נכנסת לבית ויוצאת אחרי כמה דקות , ממש שניה אחרי שאני מעמידה משפחה עם חמישה ילדים , שזה לא הדבר הכי קל שיש, ולא פחות ולא יותר היא נעמדת לי בתוך התמונה, ואומרת לי , באנגלית כמובן, נו, תצלמי, אני מוכנה…..
לפני שצחקתי אמרתי לה שאני מתקשרת למשטרה, המשטרה , יש לציין, לקחה את זה רציני והגיעה תוך שתי דקות!!! רק שהגברת החמדה נבהלה מהאיום שלי שיושם מהר מדי, וברחה!!! הם חיכו לה קצת ליד הבית אבל התייאשו והלכו…
התקשרתי לברר כמה פעמים מול המשטרה אם זה בעיה חוקית ותמיד נענתי שאים בזה שום בעיה, זה שטח ציבורי ולא שעות מנוחה.
ברור ומובן שתמיד אני משתדלת להתחשב בתושבים ולשמור על השקט, לא לגרור מזוודות, לא לצעוק, וכמובן לא להשאיר פסולת ותויות בגדים חדשים…..
ועכשיו אשמח לשמוע מה יש לכם להוסיף או להגיב על הסיפור הזה שקרה לי פעמיים בשבוע האחרון, ואשמח מאוד שלא יקרה לי שוב בצילומים שיש לי שבוע הבא…..
תודה (:
Log in to reply.