צילום מקצועי
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים,... פירוט נוסף
הפקת קליפ בת מצווה מטורפת במחיר שווה!
הפקת קליפ בת מצווה מטורפת במחיר שווה!
חוגגות בת מצווה?🎉<div>הזדמנות שלא שווה לפספס!</div><div>
</div><div>לרגל שדרוג והרחבת תיק העבודות שלי, </div><div>אני מרימה הפקת ענק לקליפ בת מצווה – ברמה הגבוהה ביותר ובסטנדרטים שלא רואים כל יום.</div><div>
</div><div>בשל כך, אני מחפשת ילדה אחת:</div><div>פוטוגנית, זורמת, שאוהבת את המצלמה!</div><div>
</div><div>מה ההפקה הזו כוללת?</div><div>
</div><div>סטיילינג מלא: התאמת ביגוד מגניב, אופנתי וייחודי לצילומים.</div><div>אביזרים משלימים: שימוש באקססוריז ייחודיים ובאלמנטים ויזואליים שישדרגו את הקליפ.</div><div>לוקיישנים נבחרים: צילומים מלאי השראה באווירה ייחודית </div><div>(מתוכנן לסוף חודש תמוז).</div><div>תוצאה מושלמת: קליפ מקצועי, ערוך ברמה הגבוהה ביותר, שיישאר כמזכרת מדהימה.</div><div>
</div><div>התנאים להשתתפות:</div><div>💰 המחיר: עלות סמלית ושווה לכל כיס (הזדמנות חד-פעמית לקבל הפקת יוקרה במחיר חסר תקדים).</div><div>📸 חובה אישור פרסום.</div><div>ניידות: עדיפות לבעלות רכב או כיסוי נסיעות.</div><div>
</div><div>ההפקה מיועדת לילדה אחת בלבד, </div><div>כדי לבדוק התאמה, שלחו כבר עכשיו מייל לכתובת: *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך ***</div><div>במייל יש לצרף:</div><div>תמונה של ילדת בת המצווה</div><div>מספר פל ליצירת קשר ופרטים נוספים</div>
Log in to reply.