צילום מקצועי
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני יום אחד
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים,... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים, השראות, שיתוף והתיעצות בכל מה שקשור לצלמות!
שרשור היכרות צלמות סטילס.
צלמות מקצועיות:
האם יש חברות נוספות חוץ מקנון שיש להן מצלמות איכותיות לשימוש ביתי ברמה דומה?
קדם ‹ Forums ‹ צילום ומולטימדיה ‹ האם יש חברות נוספות חוץ מקנון שיש להן מצלמות איכותיות לשימוש ביתי ברמה דומה?
האם יש חברות נוספות חוץ מקנון שיש להן מצלמות איכותיות לשימוש ביתי ברמה דומה?
פורסם ע"י רחל פישביין הייטק on 20/08/2026 ב7:49 pmאני רוצה לקנות מצלמה איכותית לשימוש ביתי, מה שהיה לי זה canon מסדרת ixus, מצלמה ברמה הזאת תספיק לי.
הבנתי שבקנון האופציות העיקריות הן sx740 או G7, כש G7 יקר בפער ולsx740 יש זום יותר גדול.
השאלה שלי היא האם מישהי מכירה מניסיון מצלמה איכותית של חברה אחרת שנותנת תוצאות דומות או שבאמת קנון היא האחת והיחידה, אשמח לכל מידע מניסיון!
CHANCE הגיבה לפני 1 חודש 7 חברות · 14 תגובות- 14 תגובות
פעילה בקהילה
היה שרשור על זה,
המליצו שם על מצלמת סוני,
לא זוכרת דגם.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
יש מצלמה של סוני בדגם המקביל ל740 נראה לי, שאותה יש לגיסתי והיא ממש נהנית ממנה.. יכול ליהיות שהיא אפילו יותר טובה מ740 אבל זה בערך אותו מחיר…
בהצלחה
יוזמת שיח
היה באמת שרשור על זה…
יש את מצלמת קנון V1 שהיא די חדשה, יש לי אותה וממליצה מאד! איכות מטורפת. רמה גבוהה מאד. (אפילו יותר מG7) בסביבות 2,500 ש"ח
יש את מצלמת סוני ZV-1 שבגדול אותו רעיון של הקנון, שמעתי שהיא איכותית מאד, לא ראיתי אותה אף פעם. עולה קצת פחות אני חושבת…
בהצלחה!
ותיקה
תודה! גם אני זכרתי שהיה על זה שרשור, אבל לא מצאתי לכן פתחתי נושא חדש…
יכולה לשים כאן קישור?
יוזמת שיח
זה מה שמצאתי, אולי היה עוד….
אם בכל אופן מצלמת קנון V1 מעניינת אותך, יש לי, אם את רוצה לשאול שאלות- אני אשמח לעזור לך:)
kedemcenter.co.il
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים, השראות, שיתוף והתיעצות בכל מה שקשור לצלמות!שרשור היכרות צלמות סטילס.צלמות מקצועיות:ירושלים מרכז צפון דרום
ותיקה
תודה, כן מעניין אותי לגבי הפלאש – הבנתי שאין, וכן הזום הבנתי שהוא די קטן, זה נכון? איך מסתדרים עם זה?
יוזמת שיח
אין פלאש, נכון. לא אישית זה אפילו לא התחיל להפריע, המצלמה עצמה פשוט עושה תאורה מצוינת בחושך שלא צריך פלאש. זה כאילו מתוכנת ככה במקום פלאש.
לגבי הזום, אכן, זה חיסרון, אולי אפילו משמעותי, למצלמה לדעתי יש מספר חסרונות, אף אחד לא הפריע לי, אפילו לא הגודל, אבל הזום בהחלט קצת הפריע ומעצבן. התרגלתי……
אגב החסרונות שלה זה שאין פלאש, אין זום, אין WIFI, והגודל שלה….
ותיקה
האם מצלמת סוני ZV-1
עדיפה על סוני A6400?אם יש מישהי שיכולה לסקור בטבלת השוואה – זה יועיל לי מאד.
ותיקה
קניתי בסוף את הסוני zv-1, היא הגיעה היום, אם יש לך שאלות אשמח לענות.
ותיקה
תודה!
איך איכות התמונות והוידאו לעומת A6400?
זה בעיקר מה שאשמח לדעת.מעבר לזה, היכן ניתן לרכוש אותה במחיר הזול ביותר אך עם אחריות אמיתית?
ותיקה
לא מכירה את 6400 אז לא יודעת לענות לך.
קניתי ברפאלי, משלוח חינם עד הבית תוך ארבעה ימים (הגיע לי אחרי יומיים), לפי זאפ זה המחיר כמעט הכי זול.
עולה 2349, אפשר להוסיף עוד כמה דברים כמו כרטיס זיכרון, פלאש, תיק במחיר מוזל בשעת הקניה.
אחריות שנה על ידי היבואן.
פעילה בקהילה
אני לא חושבת שאפשר להשוות בין A6400 לZV-1 (אין לי את האחרונה)
הA6400 היא מירורלס ואפשר להחליף עדשות. היא מצוינת, אגב, אבל זה כמובן תלוי עדשה.
tamron 17-70 מעולה עבורה וגם זולה יחסית לתמורה, אבל די ענקית.
אם חשוב לך הגודל הקטן – תלכי על הZV. עם הA6400 לא תמצאי עדשות טווח בגודל הגיוני ובאיכות גבוהה.
אם יש לך שאלות על ה6400, יכולה לברר אצלי בשמחה (גם תמונות, אם תרצי, אבל מזהירה שעדשות לא זולות… במחיר של הZV אם לא יותר).
פעילה בקהילה
קופצת על האשכול ושואלת באושרעד מדי פעם מוכרים את הG7
האם האחריות היא אחריות טובה ומספקת?
Log in to reply.