צילום מקצועי
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים,... פירוט נוסף
יום צילומים מפתיע….
-
יום צילומים מפתיע….
היי לכולן ,
אני רוצה לשתף אתכן ביום צילומים מאתגר שהיה לי, ואשמח לקבל משוב, תגובות, וגם ייעוץ בענין התשלום.
הפרטים מטושטשים, שמא…..
קבעתי עם משהי יום צילומים ל- 3 ילדים ממשפחה אחת, בנוסף היא בקשה לצרף עוד 2 ילדים שקשורים למשפחה, קבענו מחיר שהתאים לה וכמובן גם לי.
בפועל כשנפגשנו גיליתי משפחה ע-נ-ק-י-ת- שהגיע לאירוע, מה שהתברר כחוסר הבנה וידיעה בסיסי, , היו שם 3 זוגות עם 2/3 ילדים כל אחד, פלוס זוג דודים עם 4 בנות בוגרות.
לא הספקתי אפילו להיות בשוק ולדבר איתה על הענין, פשוט התחלתי לצלם ותוך כדי לאחוז ראש את מי כבר צילמתי וכמה, ומה חסר לי בשביל האלבום, ובסוף— אחרי שעתים וחצי!! של צילומים מתישים, סיימנו.
עכשיו נשארתי עם הררי תמונות, 4 אלבומים לערוך (שתיים כבר סיימתי, למי שדאגה..) והרגשה קצת לא נעימה,
הרי מחיר של יום צילומים למשפחה ענפה כ”כ , לא דומה לצילום של 5 ילדים משתי משפחות שונות, כמובן כולל ההורים.
אני לא מרגישה צורך לדבר איתה על זה כי היא בסך הכל אנחנו זורמות מצוין והיא נחמדה, ואין לה בעיה גם לשלם, השאלה אם כן כדאי לדבר איתה ולהוסיף מחיר, ( אם כן כמה?) או שלנסות לקחת מכל מיני קצוות , לדוגמא: לתמחר אלבומים גבוה יותר, או על הוספת תמונות וכו’
תודה שהקשבתן (:
מחכה לתגובה..
Log in to reply.