צילום מקצועי
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים,... פירוט נוסף
מאגר לוקיישנים
מאגר לוקיישנים
צלמות יקרות, יוצאים לדרך! 📸✨
אז אחרי כל התגובות והפידבקים שקיבלתי, החלטתי להרים את הכפפה ולהתחיל להפוך את הרעיון למציאות!
אני מתחילה להקים מאגר לוקיישנים ארצי לצלמות! 🌿
המטרה היא ליצור מאגר מקצועי, נוח ומסודר, שבו יהיה אפשר למצוא לוקיישנים לפי אזורים, סגנונות, עונות השנה ושעות צילום מומלצות, עם תמונות אמיתיות שצולמו במקום, תיאורים, המלצות וקישורים מדויקים לווייז.
בשלב הראשוני לפחות, הגישה למאגר תהיה חינמית! ❤️
אבל כדי שאוכל באמת להקים מאגר איכותי ועשיר, אני צריכה את שיתוף הפעולה שלכן!
הכנתי טופס מסודר שבו כל אחת יכולה לשתף לוקיישנים שהיא מכירה וצילמה בהם, להעלות תמונות ולהוסיף מידע מהניסיון שלה.
ופה בדיוק הכוח של שיתוף הפעולה!
כל אחת מכירה כמה פינות שוות באזור שלה, אבל תחשבו מה יכול לקרות כשעשרות ומאות צלמות משתפות מהידע שלהן — מאגר ענק של לוקיישנים מכל רחבי הארץ!
אז אל תסתפקו בלוקיישן אחד 😉
תעלו כמה שיותר!גם מקומות מוכרים, גם פינות פחות ידועות, גם לוקיישנים שנראים לכן פשוטים. מקום שאת מכירה בעל פה יכול להיות בדיוק מה שצלמת אחרת מחפשת!
ובסופו של דבר, זה גם בשבילכן — ככל שיותר צלמות ישתפו, כך יהיה לכן מאגר עשיר יותר להיעזר בו כשתחפשו לוקיישן חדש.
📍 הקישור להעלאת לוקיישנים:
https://dub.sh/photo-locations-il
יש למלא טופס נפרד לכל לוקיישן, ואפשר להעלות כמה לוקיישנים שרוצים.חשוב לי להדגיש — הפתיחה בפועל של המאגר תלויה בכמות ובאיכות החומרים שייאספו. ככל שתהיה יותר היענות ושיתוף פעולה, כך אוכל לקדם את ההקמה מהר יותר ולהוציא מאגר שבאמת יהיה שווה להשתמש בו.
אז קדימה, מחכה לראות את הלוקיישנים שלכן! 😍
כי בסוף, כל אחת משתפת קצת — וכולן יכולות להרוויח המון. ❤️
Log in to reply.