אנרגטית? מוכשרת? זורמת? יוזמת?? מחפשת אותך לפרוקיט קטן שלי!

קדם Forums הפקות במה ותוכן אנרגטית? מוכשרת? זורמת? יוזמת?? מחפשת אותך לפרוקיט קטן שלי!

• אנרגטית? מוכשרת? זורמת? יוזמת?? מחפשת אותך לפרוקיט קטן שלי!

פורסם ע"י ortalgy  אומנות הבמה והפקות תוכן on 25/08/2025 ב7:56 am

בוקר טוב בנות, שלום לכולן. אני חדשה כאן, נרשמתי בעקבות המלצה של חברה שסיפרה לי על האתר לאחר שדיברתי עמה על רעיון שעלה לי.

קודם כל שלום לכן, שמי אורטל, אני בוגרת בית ספר למשחק של ברזל ובעלת ניסיון של הרבה מאוד שנים בתחום, ניסיון בהצגות, מופעים ואף סרטים. כלפני שבוע עלה לי רעיון לפתוח חוג משחק מקצועי משל עצמי, לקחת קבוצת בנות, ללמד אותן, להיות איתן, לתת להן הכל, את כל הכלים עד להגשמת החלום שלהן- להיות שחקנית.

בעקבות כך אני מחפשת שותפה רצינית, אחת כזו עם רקע במשחק/תכנון/לוגיסטיקה שתיכנס אלי לפרוקיט הזה ויחד נרים אותו לאוויר בכל העוצמה. אני מחפשת פרטנרית רצינית שיודעת לאיפה היא נכנסת וגם אם יהיו קשיים (ויהיו, כי זה החיים,) היא לא תוותר ותמשיך איתי קדימה.

אני מתחילה מאפס לגמרי, ללא מיקום, ללא תקציב, חשוב מאוד שתדעו את זה כבר מההתחלה. אני מחפשת מישהי שתיצעד איתי יחד במסלול הזה עד שנגיע לתוצאה המקסימלית.

אז אם את חושבת שאת מתאימה/ מכירה מישהי שמתאימה צרי איתי קשר בכתובת המייל: ortelggg1😉gmail.com

אורטל.

זהבי הסגל הגיבה לפני 1 שעה, 40 דקות 2 חברות · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • זהבי הסגל

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    25/08/2025 ב10:35 am

אורטל, קודם כל, כיף להרגיש את האנרגיות העסקיות שלך:) תצליחי בענק!

שנית, יש לי לקוחה שיכולה להתאים לך מבחינת הפרמטרים שציינת – בוגרת לימודי משחק, אנרגטית, לא נרתעת מאתגרים והתמודדויות..

צרי איתי קשר בפרטי או בנייד: 052-7627850

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן