

אומנות הבמה והפקות תוכן
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
אנרגטית? מוכשרת? זורמת? יוזמת?? מחפשת אותך לפרוקיט קטן שלי!
-
אנרגטית? מוכשרת? זורמת? יוזמת?? מחפשת אותך לפרוקיט קטן שלי!
בוקר טוב בנות, שלום לכולן. אני חדשה כאן, נרשמתי בעקבות המלצה של חברה שסיפרה לי על האתר לאחר שדיברתי עמה על רעיון שעלה לי.
קודם כל שלום לכן, שמי אורטל, אני בוגרת בית ספר למשחק של ברזל ובעלת ניסיון של הרבה מאוד שנים בתחום, ניסיון בהצגות, מופעים ואף סרטים. כלפני שבוע עלה לי רעיון לפתוח חוג משחק מקצועי משל עצמי, לקחת קבוצת בנות, ללמד אותן, להיות איתן, לתת להן הכל, את כל הכלים עד להגשמת החלום שלהן- להיות שחקנית.
בעקבות כך אני מחפשת שותפה רצינית, אחת כזו עם רקע במשחק/תכנון/לוגיסטיקה שתיכנס אלי לפרוקיט הזה ויחד נרים אותו לאוויר בכל העוצמה. אני מחפשת פרטנרית רצינית שיודעת לאיפה היא נכנסת וגם אם יהיו קשיים (ויהיו, כי זה החיים,) היא לא תוותר ותמשיך איתי קדימה.
אני מתחילה מאפס לגמרי, ללא מיקום, ללא תקציב, חשוב מאוד שתדעו את זה כבר מההתחלה. אני מחפשת מישהי שתיצעד איתי יחד במסלול הזה עד שנגיע לתוצאה המקסימלית.
אז אם את חושבת שאת מתאימה/ מכירה מישהי שמתאימה צרי איתי קשר בכתובת המייל: ortelggg1😉gmail.com
אורטל.
Log in to reply.