אומנות הבמה והפקות תוכן
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 49 דקות
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
לימודי משחק
קדם ‹ Forums ‹ הפקות במה ותוכן ‹ לימודי משחק
לימודי משחק
פורסם ע"י גיטי ויסנשטרן טיפול on 12/06/2026 ב11:27 amיתכן שכבר נשאל כאן
אבל אני לא מוצאת דיון בנושא
מחפשת לימודי משחק ברמה גבוהה
לבחורה חרדית שמורה בת 15
שמלמד גם בימוי אימון והפקה
אשמח להפניות והצעות
tamarlevin הגיבה לפני 1 חודש 8 חברות · 9 תגובות- 9 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
האנסמבל לא נחשב שמור.
אבל בהחלט מקצועי מאד.
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
אם את מעוניינת במשהו מקצועי ושמור את יכולה לכתוב לי בפרטי. אתן לך פרטים.
חברה תורמת
אני לומדת באנסמבל מקצועי בטרוףףףף קודם כל ומאד מאד שמור
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
אני גם למדתי בהאנסמבל.
והייתי בקבוצה יחסית שמורה.
ואני כותבת- יחסית.
האנסמבל הוא בהחלט המקום המקצועי ביותר בציבור החרדי, אבל לא מומלץ בכלל לבנות שמחפשות להשאר שמורות.
חברה תורמת
אני לומדת באנסמבל וממש מקצועי ואחלה מורות ממש תותחיות וממש שמור פשוט תלוי על איזה קבוצה א ת נופלת וגם הקבוצות ה"פתוחות" שמורת יש תקנות שממש עומדים עלו
יש את פסיפס אבל זה יותר רק לתאטרון
יוזמת שיח
בד"כ לא מגיבה על דיונים, אבל הדיון הזה ממש חשוב בעיניי.
אני למדתי בהאנסמבל 3 שנים, זהו חד משמעית מקום מקצועי מאוד.
אבל שמור – וודאי שלא.
לדעתי, בנות שעכשיו הן עדיין באמצע לימודים לא יכולות בהכרח להביע דעה אובייקטיבית.
גם כי הן נגועות,
גם כי הן לא רואות תמונה שלמה (בפרט אם הן בשנה ראשונה או שניה),
וגם כי לא כתוב לנו מה גילן של המגיבות וזה משמעותי מאוד לרמת יכולת הניתוח.
כשאני הייתי תוך כדי הלימודים גם חשבתי שזה שמור ובסדר סה"כ ושזה תלוי בקבוצה שאת נמצאת בה. היום אני מבינה דברים אחרת לגמרי.
3 שנים במקום ותוספת בגרות נתנו לי להבין שזה לא קשור רק להרכב הקבוצה (בעיקר לא), אלא להשקפה של המקום.
בעיניי זהו לא מקום שמיועד לבנות חרדיות שמורות, גם אם הוא מציג את עצמו ככזה.
הצוות ברובו אינו חרדי, וזה מה שמעצב את הקו והדעות של המקום. ההנהלה מקסימה, אבל ממש לא תואמת קו חרדי של בית יעקב, והדבר מתבטא באינספור תחומים ובעיות, חלק מן הדברים – הייתי אומרת מסמרי שיער…
לא לפרסום בפורום כזה, אבל אם תשאלו כל בת שלומדת שם לפחות שנתיים או בוגרת שמעודכנת במה שקורה – על פרויקטים שיזם ביה"ס ומה קרה שם בדיוק, זה יספיק. לא יהיה צורך בפירוט נוסף.
חייבת להגיד שמאחורי הקלעים היו דברים שזעזעו אותי ממש, יחד עם זה אף אחת לא ממש התנגדה כי כשאת כבר בתוך המקום ונהנית ממנו, ומנסים להרדים אותך בכל מיני תירוצים שזה בסדר ומה את עושה בעיות, ולא באמת מתחשק לך לחשוב שזה מקום לא טוב ותצטרכי לעזוב אותו – זה גורם לבנות הכי טובות לעצום עיניים ולהתעלם מדברים בעייתיים ממש (הלכתית!!)
קיבלתי מהמקום הזה הרבה מאוד, לכן חשוב לי להגיד שאני לא באה להשמיץ אותו, חלילה. יש למקום הזה הרבה מאוד מעלות, הוא מקצועי מאוד ועוד. אבל שמור- הוא לא!
כל אחת תבחר את בחירותיה כראות עיניה, אבל אם את בחורה שמורה שרוצה להישאר כזו – לך זה לא מתאים.
מקווה בשבילך שתמצאי את המקום הטוב בעבורך! אל תוותרי על הכישרון והאהבה שלך למשחק!
פעילה בקהילה
אולי הבית ספר של שרי גרוס יוכל להתאים לך
יש שם גם לימודי משחק ומחול וגם אימון והפקה…
0527607853
בהצלחה!
Log in to reply.