אומנות הבמה והפקות תוכן
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 21 דקות
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
קבוצת מייל למאמנות
קדם ‹ Forums ‹ הפקות במה ותוכן ‹ קבוצת מייל למאמנות
-
קבוצת מייל למאמנות
פורסם ע"י חני מרמורשטיין מיתוג שיווק ופרסום on 10/04/2022 ב5:15 pmאשמח לדעת אם קיימת קבוצת מייל למאמנות .מורות לדרמה וריקוד לשאלות ועזרה אחת לשנייה…???
אם ידוע לך אשמח להצטרף…
טליה שוורץ הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 5 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
6810חברה חדשה
שלום חני, יש בקדם קבוצה למאמנות , פתוחה לכולן
https://kedemcenter.co.il/groups/training/forum/coaching-guidance/
ויש גם תת קהילה סגורה ממש לנשות המקצוע , אם את שייכת לשם יכולה לבקש כניסה פה:
https://kedemcenter.co.il/groups/training/subgroups/
-
חברה חדשה
טליה לענ”ד היא התכוונה למאמנות מקהלות ודרמה
לא למאמנות אישיות
-
-
חברה חדשה
חני,
אין עדיין כזאת קבוצה…זה בהחלט רעיון מוצלח,
ואשמח אם נוכל לבצע זאת ע”מ ליצור שיתוף הדדי!
תודה ויום טוב.
-
6810חברה חדשה
שלום בנות, למה הקבוצה לא יכולה להתדיין פה? זה היופי בקדם והשקענו המון כדי שיהיה באמת איכותי ומועיל. אנחנו מנסים לאחד את כולן כאן אם חסר או צריך לדייק משהו תכתבו לי או למנהלת הקהילה @PLANETAPRO
כמה נשים יש בתחום הזה? למה לא שומעים אותן מספיק?
מנסה לחשוב גם מה סוג הדיונים שלהן והשיח. תעזרו לי לחשוב כמה זה מועיל או לא , אני מתכנתת , פחות מכירה את העולם הזה 🙂
-
חברה חדשה
לטליה ולכולן…
יש היום המון מאמנות מחזמר ומקהלה, אפשר לומר שרבות וטובות היום בתחום הבימוי וההפקה התחילו מלאמן מסיבות.. וגם מי שלומדת בימוי והפקה או מוכשרת במיוחד בתחום ועם אומץ- נכנסת לתחום הזה של אימון מסיבות ולאט לאט אפשר להתקדם.. זה הקלאסה..
תכל’ס, באמת נראה לי שכדאי לפתח את זה יותר כאן, כי אני מאמינה שהרבה חברות כאן בקבוצה הן מאמנות, או כאלה שרוצות להכנס לזה.. אז שאלות כמו על תמחור, על הסרטות של הופעות ומסיבות שניתן להשיג או להעביר בשביל לקבל השראה.. על בתי ספר ( או סמינרים -זה כבר רמה מעל) שידוע שהם מחפשים מאמנות באזורים שונים בארץ, או כאלה שנתקעו עם מידי הרבה עבודה וצריכות מישהי לריקוד או לאימון שיר אחד וכו’, אפשר לומר שזה ממש הזמן לקפוץ לזה כי עכשיו סוגרים על מאמנות למסיבת גמר..
אז.. בהצלחה לכולן ונשתמע..
-
6810חברה חדשה
תודה חנה, אוקי קיבלנו אנחנו עובדים על זה עם המנהלת של הקהילה לפתוח לכן משהו מדוייק ממש אוטוטו. נעדכן. אם יש לכן עוד צרכים מקצועיים תרגישו בנח לכתוב רוצה שכולן ימצאו את המקום שלהן ושיהיה לכן טוב
-
Log in to reply.