אומנות הבמה והפקות תוכן
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
שחקניות
קדם ‹ Forums ‹ הפקות במה ותוכן ‹ שחקניות
שחקניות
פורסם ע"י ללי שקלאר אומנות הבמה והפקות תוכן on 08/05/2026 ב12:05 amשאלה ששאלו אותי הרבה בנות ואני שואלת אותכן
מה יותר חשוב למפיקות?
בנות יפות אבל המשחק שלהם לא הכי מקצועי?
או בנות פחות יפות אבל עם משחק מקצועי?
מה אומרות????????????
Sara Amor הגיבה לפני 3 שעות, 18 דקות 2 חברות · 3 תגובות- 3 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
השאלה לאיזה מפיקות.
ואני אדייק את השאלה שלך- העניין הוא לא 'יופי' שזה משהו מאד אידיבודאלי לפי טעם. אלא העניין הוא 'עוברת מסך'.
מה זה אומר עוברת מסך? יש בנות, שחקניות מוכשרות מאד אך הן לא עוברות מסך ולכן מפיקות נמנעות מלקחתן אותן.
מה שמומלץ לבנות האלו זה לא חלילה להגיד 'אני לא יפה וזהו' אלא לפתח את היכולת לעבור מסך, ללמוד איך להתאפר בצורה נכונה, ללמוד משחק מול מצלמה וכו'.
בהצלחה!
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
הכוונה שלי היא מה מפיקות בדרך כלל מחפשות? ואם יש לי שחקנית שהחיצוניות שלה לא הכי משהו אבל היא משחקת ברמה מקצועית מה להגיד לה? איך לומר לה שהיא פחות הסגנון שלי?
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
קודם כל, כאשר אנחנו מגיבות לשחקנית הן באודישן פרונטלי והן בהודעת מייל אנחנו קודם נתמקד בכישרונות שלה, ובמידה אם היא לא מתאימה יש לך אפשרות בחירה- לכתוב לה את הסיבה או לכתוב תודה על הפנייה אך אין התאמה.
אבל, אם את בוחרת כן לכתוב את הסיבה בשלה היא לא התקבלה חשוב מאד לשים לב לא להכנס לפרטים אישיים או ספיציפיים אצל הנבחנת.
אני מאמינה שאת עובדת לפי טייפקאסט, אפיון דמות ודרישות/תנאים נוספים שעומדים מול עינייך כרגע.
אם חוסר ההתאמה הוא בשל המראה את כותבת לה שאין התאמה לטייפקאסט.אבל נקודה חשובה למחשבה- מנסיון, אין כזה דבר מישהי ש'הניראות שלה לא משהו'. יש כזה דבר- מישהי שלא מייצגת את עצמה נכון. ופה נכנסת הנקודה שציינתי בתגובה הקודמת שלי. ולאותה אחת אני אמליץ לפתח את היכולת לעבור מסך. זה הדבר הראשון שאני עובדת עליו עם התלמידות שלי למשחק מול מצלמה.
Log in to reply.