אומנות הבמה והפקות תוכן
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 6 דקות
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
שמעת על משרד הפקות בבני ברק או ירושלים שמחפש מפיקה בפועל?
קדם ‹ Forums ‹ הפקות במה ותוכן ‹ שמעת על משרד הפקות בבני ברק או ירושלים שמחפש מפיקה בפועל?
שמעת על משרד הפקות בבני ברק או ירושלים שמחפש מפיקה בפועל?
פורסם ע"י דבי הלפר אומנות הבמה והפקות תוכן on 26/08/2026 ב3:32 pmאשמח לשמוע על משרד הפקות שמחפש מפיקה בפועל לעבודה פחות פיזית, יותר סגירת ספקים וכו.
תודה
אסתי מונסונגו הגיבה לפני 9 שעות, 39 דקות 2 חברות · 4 תגובות- 4 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
חברה תורמת
בס"ד
שלום דבי יקרה!
אני לא יודעת למה הכוונה "משרד הפקות", את מתכוונת משרה קבועה בעצם?
אני ראיתי פה ב"קדם" שמחפשים מפיקה רצינית ואחראית לאירוע שיערך בב"ב, תפקיד הכולל את הפרטים שציינת.אני מעתיקה לך פה את הקישור לדיון זה:
https://kedemcenter.co.il/groups/stage/forum/topic/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a8%d7%a6%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%95%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a4%d7%a2-%d7%a9%d7%9c-%d7%a2%d7%99/בנוסף, אני מצרפת לך את דף הדרישות (שהתפרסם בדיון נפרד פה, אבל זה לאותה הפקה) שבו פרטים נוספים ודברים ברורים יותר.
מקווה שעזרתי!
אסתי.kedemcenter.co.il
דיונים - אומנות הבמה והפקות תוכן |
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם קהילות ייחודיות לתחום ספיציפי (לדוג' שחקניות בלבד, בימאיות בלבד וכו') תחת הטאב "תתי קהילות". כנסו, יהיה אקשן 🙂
- סטטוס תעסוקתי:
חברה תורמת
בסוף שכחתי לצרף את הקובץ😉…
Log in to reply.