אולפן סאונד ונגינה
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
הלוואי שכל מורה לנגינה הייתה יודעת שלא כל מה שצריך לתקן – צריך לתקן עכשיו.
הלוואי שכל מורה לנגינה הייתה יודעת שלא כל מה שצריך לתקן – צריך לתקן עכשיו.
אז כמו שהבטחתי- פוסט נוסף מהמגירה-
קודם כל, תודה לטובי על התגובה לפוסט הקודם ועל מילה אחת חשובה שהיא הכניסה לדיון: איפוק.
אנחנו שומעות את התלמידה החדשה ומיד מזהות המון דברים שהיינו רוצות לשנות: טכניקה, קצב, קריאה, צליל, הרגלי תרגול…
וכשאנחנו יודעות איך אפשר לשפר – מתחשק להתחיל לעבוד על הכל.
אלא ש..תפסת מרובה – לא תפסת.
וכשאנחנו בוחרות לעבוד על דבר אחד, אנחנו בהכרח מוותרות כרגע על משהו אחר.
אז איך מחליטים?
מתחילים מהסוף.
במקום לשאול רק:
"מה מפריע לי בנגינה שלה עכשיו?"ננסה לשאול:
"איזו נגנית הייתי רוצה שהיא תהיה בעוד שנה?"נניח שאחת המטרות הגדולות שלי היא עצמאות: אני רוצה שבעוד שנה התלמידה תדע להתמודד בעצמה עם יצירה חדשה.
זו מטרה רחוקה, ולכן היא כוללת בתוכה הרבה דברים: קריאה, זיהוי טעויות, יכולת לפרק קושי, אסטרטגיות תרגול, התמדה, הערכה עצמית ועוד.
ועכשיו מתחילה העבודה המקצועית המעניינת באמת:
מה מתוך כל אלה צריך לבוא קודם?
האם להתחיל דווקא במה שהכי מעכב אותה כרגע?
במיומנות שעליה נשענות מיומנויות אחרות?
או אולי במשהו שקל יחסית לשנות וייתן תנופה להמשך?המחקר על למידה ומשוב בהוראת נגינה מחזק את החשיבות של המבט הזה קדימה: משוב יעיל אינו עוסק רק במה שהיה לא נכון עכשיו, אלא גם ב־Where to next? – לאן אנחנו מכוונות ומה הצעד הבא בדרך לשם.
ומעניין במיוחד: במחקר שעקב אחרי שיעורי נגינה של מורים מנוסים, כ־83% מההערות עסקו במה שהתלמיד ניגן זה עתה, ורק כ־16% בצעדים להמשך ופחות מאחוז אחד בהצבת מטרות.
אולי זה מסביר למה כל כך קל לנו לתקן את מה שאנחנו רואות, וקשה יותר לעצור ולשאול מה מתוך כל זה באמת חשוב עכשיו.
אז אולי בתחילת השנה, לצד רשימת האבחון, אנחנו צריכות עוד משהו:
סילבוס (תוכנית עבודה) אישי לכל תלמידה.
לא רשימת יצירות שתספיק השנה – אלא מפת דרך: לאן אנחנו רוצות להגיע, אילו יכולות צריך לבנות בדרך, ובאיזה סדר.
איך בונים סילבוס כזה לשיעור פרטי?
על זה בפוסט הבא.נ.ב. זה הקישור למחקר למי שרוצה לקרוא בפנים:
https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/00224294241265014?utm_source=chatgpt.com
Log in to reply.