אולפן סאונד ונגינה
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
לחן ומילים
לחן ומילים
יש משהו שמעסיק אותי כבר זמן רב, ואני מרגישה שהגיע הזמן להעלות אותו ולפתוח עליו שיח — <div>
</div><div>בציבור שלנו יש כל כך הרבה נשים מוכשרות — נשים עם רגישות, עומק, יצירתיות ואמירה. נשים שכותבות מילים מרגשות, מלחינות לחנים שנוגעים בנפש, ויוצרות מתוך עולם פנימי עשיר ומלא השראה. אבל לא פעם, כל הטוב הזה נשאר סגור במגירה.</div><div>
</div><div>ואני שואלת את עצמי – האם זה חייב להישאר כך?</div><div>
</div><div>ברור לי לגמרי שאנחנו מבקשות לשמור על גבולות המגזר, על הצניעות ועל האיזונים שיקרים לנו. וזה חשוב, וזה חלק מאיתנו. אבל דווקא מתוך המקום הזה, אולי אפשר לחשוב יחד על דרכים שכן מאפשרות ליצירה הנשית לקבל ביטוי — בדרכים שמתאימות לנו, שמכבדות את הערכים שלנו, ושנשארות בתוך המסגרת הנכונה.</div><div>
</div><div>אולי יש מקום ליוזמות שמיועדות לנשים בלבד. מרחבים סגורים, קהילות תומכות, פלטפורמות ייעודיות שבהן נשים יכולות להלחין — אחת לשנייה.</div>בלי לוותר על העקרונות, ובלי להרגיש שהכישרון צריך להישאר מוסתר.
וגם מהסיבה שיש כל כך הרבה נשים שיוכלו להתפרנס מהכישרון הזה.
<div>יש כאן אוצר אמיתי, ואולי הגיע הזמן לחשוב איך נותנים לו מקום, שיעשה בצורה שמורה, עדינה ומדויקת לערכים שלנו.</div><div>
</div><div>אשמח לשמוע מחשבות נוספות — איך לדעתכן אפשר לאפשר לזה לקרות, מבלי לפרוץ את הגבולות אלא דווקא מתוך כבוד אליהם.</div>
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.