מיזם אדיר מטעם קרן עולם התורה בהוראת גדולי הדור שליט"א. חובת קריאה!!!

קדם Forums אולפן וסאונד מיזם אדיר מטעם קרן עולם התורה בהוראת גדולי הדור שליט"א. חובת קריאה!!!

• מיזם אדיר מטעם קרן עולם התורה בהוראת גדולי הדור שליט"א. חובת קריאה!!!

פורסם ע"י גיטי 🎶  אולפן סאונד ונגינה on 15/09/2026 ב8:41 pm

ערב טוב לכולן,
    אני פונה אליכן בשל המצב הקשה שבו שרוי עולם התורה והרדיפות הקשות נגד לומדי התורה, על פי הוראת גדולי ישראל, לקחתי על עצמי יעד לשותפות עם עולם התורה במסגרת קרן עולם התורה כחלק מקמפיין הסטורי של כלל הסמינרים בארץ, וכעת אני פונה אליכן, נשים ובנות יקרות שתעזרו לי להיות שותפה בפרוייקט הענק הזה, שיעניק לי – ובטח לכם – זכות שותפות אדירה עם כל עולם התורה בא"י אתם יכולים לקחת שותפות בהחזקת אברך או בחור ישיבה, כפי בקשת גדולי הדור שליט"א – בפרט לפני ימי הדין.

אשמח שתפנו אלי בפרטי להסבר אופן העברת התשלום (אפשר לעשות את זה באופן עצמאי בעזרת הקוד האישי שלי)
    (מציינת שהקמפיין עד מחר בערב)

תודה רבה, ואני בטוחה שהשם רואה את ההשתדלות ה- רבה של כל אחד ואחד להירתם למיזם האדיר הזה.
    כתיבה וחתימה טובה, ושתזכו כשותפים לקמפיין להתברך בכל הברכות שברכו היום גדולי הדור שליט"א.

אמא למתוקים הגיבה לפני 4 ימים, 16 שעות 3 חברות · 3 תגובות
  • 3 תגובות
  • גיטי 🎶

אולפן סאונד ונגינה
    חברה
    16/09/2026 ב1:46 pm
    פעילה בקהילה

מקפיצה ומדגישה שהמיזם בשעות אילו בעיצומו!!
    אל תפספסי! תיקחי גם את חלק במיזם. בהוראת גדולי הדור!
    מחכה לך בפרטי!

• נעמי ר. זמרת, נגנית

אולפן סאונד ונגינה
    חברה
    17/09/2026 ב12:04 am
    ותיקה

מי שמסתבכת יש פה קישור

https://charidy.com/kerenolamhatorah/1612

• אמא למתוקים

גרפיקה
    חברה
    17/09/2026 ב12:18 am
    ותיקה

רק רוצה להאיר, אני בטוחה שיסקרו את האירוע הזה בטלויזיות החילוניות ואולי אפילו בכל רחבי העולם, אסור לנו שיהיה חילול ה' וחובה על כולם להרתם ולתרום בגדול שיראו כולם עד כמה חשובים לנו אברכי הכוללים ובחורי הישיבות. ולא הכל רק דיבורים.

יישר כח

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

טוען...

רוצה להשתדרג?
עד 90% מימון!

⏰ כיתות זום נפתחות מיד אחרי החגים!

אי אפשר לדעת מה יהיה בממשלה הבאה / כשיתחילו הבחירות

תהנו מהטוב הזה לפני שהוא יגמר

אוטומציה עסקיתאוטומציה עסקית –
גם למי שאין רקע טכנולוגי! ←

הלהיט שכבש את הארץ! בוטים ופתרונות קסם שהופכים תהליכים ידניים למערכות חכמות שעובדות לבד.

מומחית AIמומחית AI ←

להדריך, לייעץ או להטמיע AI בארגונים — ולהיות בחוד החנית. למפתחות או נשות אוטומציה בלבד.

דילוג לתוכן