טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
לימודי טיפול רגשי מחפשת מקום לימודים
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ לימודי טיפול רגשי מחפשת מקום לימודים
לימודי טיפול רגשי מחפשת מקום לימודים
צירל ביאלוסטוצקי הגיבה לפני 2 ימים, 21 שעות 39 חברות · 90 תגובות
פעילה בקהילה
אני אשמח גם כן חוות דעת על שרנסקי (טיפול באומנות)
יוזמת שיח
היי חברות
לגבי לימודי תואר-כל מקרה לגופו
זה לא אומר שכל מי שיש לה תואר עשתה משהו נגד הרבנים, ממש לא
שמעתי לא פעם על כאלה ששאלו את אותו רב על תואר ולחלקן ענו כן ולחלקן ענו לא
זה תלוי גם בגיל וגם באיזה תואר, לכן זה לא משהו גורף שאפשר להכליל, אז הזהרו בדבריכן
פעילה בקהילה
אני לא אומרת ללכת ללמוד תואר, כי זה באמת עניין בעייתי. לא סתם הרבנים יצאו נגדו. ובמיוחד בפסיכולוגיה.
רק מעלה נקודת מבט מסוימת, הציבור החרדי צריך מטפלות יר"ש ומקצועיות ולכן התואר זה לא רק עניין של פרנסה או מקצוע אהוב אלא גם צורך הכלל ולפעמים רבנים מורים לנשים מסוימות בתנאים מסוימים ללכת לעשות תואר…
וכל אחת תנהג כפי רבותיה
חברה תורמת
אני רוצה להוסיף כאן נקודה שקשורה ולא קשורה אבל אני חושבת שחשוב לשים לב אליה לקראת לימודי טיפול
יש הבדל גדול בין מקומות וקריטי למצוא מקום לימודים מקצועי ומותאם לך, אבל באותה מידה חשוב לעבור תהליך טיפולי משמעותי בעצמך לפני שאת ניגשת לטפל באחרים.
לצערי פגשתי מטפלות רבות שלא יכולות/רוצות/מסוגלות/מאפשרות לעצמן לעבור תהליך טיפולי וזה ניכר מאד באיכות הטיפול ☹
מצטרפת גם להמלצה הכללית לברר טוב מה את מחפשת ואיזה מקום יכול להתאים לך אישית. בלימודי התואר פגשתי חברות שהשקיעו המון כספים וזמן לשווא.. ואח"כ שילמו את הסכום המלא בתואר השני.
בהצלחה
יוזמת שיח
טובה הניג, אשמח לשמוע עליך פרטים איך אוכל ליצור איתך קשר לברור על הלימודים שכתבת עליהם פה. תודה!
Log in to reply.