הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 46 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,176 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות יצא פה למישהי להסריט רבנים מדברים? קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ יצא פה למישהי להסריט רבנים מדברים? הפקות וידאו יצא פה למישהי להסריט רבנים מדברים? פורסם ע"י chaya sara צילום ומולטימדיה on 15/11/2024 ב1:30 am מישהי יודעת אם זה מקובל שצלמת (ולא צלם) תסריט רב מדבר כמה דקות? אני לא מדברת על מרצה, אלא על גדול הדור… עזר לך? 👍 אלישבע . הגיבה לפני 6 ימים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות שרה אנגלרד אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 15/11/2024 ב9:39 am מהנסיון שלי מקובל רק גבר וזה גם בקשתם של רוב הרבנים והמרצים עזר לך? 👍 אסתי טובולסקי אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 15/11/2024 ב2:34 pm לחברה שלי יצא להסריט רב בתיאום מראש, והיא העמידה את המצלמה על חצובה ועמדה בצד כדי שהוא יוכל לדבר עם מבט אל המצלמה , זה היה התנאי שלו. עזר לך? 👍 אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 15/11/2024 ב3:16 pm בעיקרון זה ממש לא מקובל, שולחים צלם גבר בלבד.(בוודאי לפחות שאצל גדו”י) במקרים חריגים מאוד מניחים מצלמה והולכים לצד עם מוניטור עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו