הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת מישהי תותחית בפרימייר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מחפשת מישהי תותחית בפרימייר הפקות וידאו מחפשת מישהי תותחית בפרימייר פורסם ע"י סטודיו ג'י צילום ומולטימדיה on 17/11/2024 ב12:20 pm אבל שעורכת רק בפרימייר!!! בלי אפטר בכלל!!!! לשאלה פשוטה.. אשמח שתפנה אליי [email protected] עזר לך? 👍 דבורי כהן הגיבה לפני 5 ימים, 18 שעות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות chaya sara צילום ומולטימדיה חברה 17/11/2024 ב12:30 pm אני עורכת רק בפרמייר למרות שאני יודעת גם אפטר אני יכולה לנסות לעזור לך… למרות שבניגוד לאפטר, פרימייר לא יכול הכל… תכתבי ליב @a089768602… עזר לך? 👍 דבורי כהן כללי חברה 17/11/2024 ב5:16 pm יכולה לפנות גם אלי dvori0556787855 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו