אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 48 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מונה חשמל
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מונה חשמל
-
מונה חשמל
פורסם ע"י תמר ! אופנה יופי וטיפוח on 07/09/2022 ב11:45 amבדירה ישנה יש לי מונה חשמל בתוך הדירה על קיר שאני רוצה להרוס אותו
רציתי לשאול אם יצא למישהי לעשות כזה דבר כי אני מבינה שצריך אישור מחברת חשמל
ואם כן האם ניתן להוציא את זה החוצה למקום שלא מקורה (האופציות האחרות זה או להרחיק אותו עד לחדר מדרגות שזה רחוק כי יש מרפסת מפרידה או להעביר לקיר ממול במרחק שמונים ס”מ אבל נשאר בתוך הדירה)
והאם יודעות כמה צריך להשאיר לו מקום ואיך מגישים את זה לחברת חשמל
(אני מזיזה גם את לוח החשמל שנמצא לידו אבל זה אני מבינה שיותר פשוט כי אני מבינה שבדירה ישנה אני ממילא כנראה צריכה להחליף לתלת פאזי אם למישהי יש עוד מידע להוסיף לי על זה אני אשמח)
אני יודעת שזה לא אופציה מלכתחילה להזיז גם מונה ולוח חשמל אבל זה פשוט מציל את התכנון של הדירה
ברכי רוז הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 3 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
20
2
0
חברה חדשה
אני כבר הוזזתי את לוח החשמל בדירה לקיר אחר
לא ידוע לי שצריך שת חברת חשמל בשביל זה, הקבלן עשה לי את העבודה.
אבל אולי אם צריך תופס 4 אז כן צריך את חברת החשמל?
אגב לשם מחוץ לבית את לוח החשמל לא נראה לי בטיחותי.
-
9
0
0
חברה חדשה
בררתי את זה
לא הלוח צריך אישור של חברת חשמל
והתכוונתי את המונה חשמל שצריך אישור מחברת חשמל אם רוצים להזיז אותו \להגדיל את האמפר שלו
(זה דירה ישנה והמונה חשמל בתוך הבית)
-
0
0
0
חברה חדשה
מעניין שיש מונה בתוך דירה, חברת חשמל לא נותנת לזה לקרות כי הם צריכים תמיד גישה. מדובר בדירה חוקית?
בכל מקרה, אין שום אפשרות לגעת לבד בציוד של חברת חשמל. תפתחו באתר שלהם בקשה להעתקת מונה והם כבר ידריכו אתכם מה לעשות. (יכול להיות שתצטרכו יועץ חשמל)
-
0
0
0
חברה חדשה
שמתי לב שלא עניתי על כל השאלות, אז ככה: את צריכה לפתוח בקשה להגדלת חיבור והעתקת מונה. יחזור אליך מתכנן מחח”י שיסביר לך מה לעשות.
אפשר לשים מונה באזור לא מקורה- ואפילו עדיף, כי זה פולט קרינה, אז עדיף שלא יהיה קרוב לאזור שמסתובבים בו הרבה. חברת חשמל מעדיפה לשים אותם באזור הגבול מגרש (לא צריך בתוך הקו בנין)
כמה להשאיר- זה תלוי בגודל המונה שתזמיני. גם על זה חברת חשמל יענו לך.
תהליכים כאלה מבצעים בדרך כלל בעזרת יועץ חשמל, אבל אם יש לך כח אומץ- אפשר להתמודד עם זה לבד…
בהצלחה!!!!
-
Log in to reply.