אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני יום אחד
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מקום לימודים אדריכלות ועיצוב ופנים- איפה מומלץ?
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מקום לימודים אדריכלות ועיצוב ופנים- איפה מומלץ?
מקום לימודים אדריכלות ועיצוב ופנים- איפה מומלץ?
פורסם ע"י נעמה נחמני- רואת חשבון חשבונאות ויעוץ מס on 03/01/2024 ב3:05 pmהי,
אשמח לשמוע מנסיונכן על מקומות לימוד טובים ללימוד אדריכלות ועיצוב פנים.
תודה מראש!
פרלה פרקל מנתחת שטחים מורכבים- המוח שמאחורי הקירות הגיבה לפני 2 שנים, 3 חודשים 6 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
חברה רשומה
היי באיזה עיר את מחפשת
אני סטודנטית בסמינר והמסלול הוא מטעם סיעור מוחות
עם המורות וההנהלה של סיעור מוחות
והרמה של הלימודים ממש טובה
יש את פרוג שאין לי איתם ניסיון אישי אבל הבנתי שהם ממש טובים
בהצלחה
חברה רשומה
היי,
אני למדתי בפרוג
הרמה דיי גבוהה שם, אבל אני חושבת שכן הייתי לוקחת עוד קורס יותר ממוקד אחרי סיום הלימודים שם
כי יש נושאים שנגעו בהם בגדול ופחות ירדו לפרטים…
אני גם ביררתי הרבה לפני שנרשמתי לשם וכמעט כולם אמרו שעדיף פרוג מסיעור מוחות מבחינת רמה (לא מיודעת לגבי סיעור מוחות)
מקווה שעזרתי לך, ואם יש לך שאלה ספציפית אוכל לענות לך בשמחה.
בהצלחה!
פעילה בקהילה
אני למדתי ב"סיעור מוחות", מכירה כמה שלמדו ב"סיעור מוחות" ועובדות היום בפועל.
חברה רשומה
אם את רוצה לימודים של אדריכלות יותר מעיצוב פנים,
אז יש את המרכז החרדי להכשרה מקצועית (דווקא בירושלים), הרמה מאוד גבוהה. 3 שנים של לימודים. תעודה מטעם מה"ט.
כמובן שלומדים גם עיצוב פנים אבל עם דגש יותר על האדריכלות.
פעילה בקהילה
מהמרכז החרדי יוצאים מולטי מקצועיים, הכל מאוד מקיף, אוטוקאד ורוויט הרבה ידע וחומרים ולא רק סטיילינג
כך שמעתי מתלמידה שלהם . שתוך כדי לימודים כבר עשתה עבודות בפועל גם נגרות וגם תוספות בניה
ויש גם מעלה שזה בפיקוח…
Log in to reply.