עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 10 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,744 תיק עבודות 918 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות לגבי התוכנות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ לגבי התוכנות עיצוב גרפי לגבי התוכנות פורסם ע"י רותי שאול מיתוג שיווק ופרסום on 20/04/2025 ב2:18 pm בנות אני צריכה ליתחדש בתוכנות של אדובי מה עדיף לי ???? לקנות את התוכנות מתכני או יש חידושים חדשים בימינו עזר לך? 👍 shiralevi הגיבה לפני 1 חודש 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה shiralevi גרפיקה חברה 21/04/2025 ב5:48 pm 42 8 0 חברה חדשה שימי לב שבאדובי המעודכן יש המוווון כלי בינה מטורפים שעושים שליש מהעבודה. רק ש— הכל יושב על הענן וכדי לנצל את המקסימום מהתוכנה חייב לעשות מנוי:( כך שלקנות וגמרנו לא מידי עובד היום… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו