עיצוב שנה טובה: תמונה לא משהו + AI + CANVA
עיצוב שנה טובה: תמונה לא משהו + AI + CANVA
כמו כולן, גם אני צריכה כרטיס ברכה יפה לשלוח לסבתות היקרות… מגיע להן, לא?
ביום אחד אביבי ונעים, מוקדם מן המשוער, יצאנו לסטודיו מושקע. שם, על רצפת פרקט חלומית, כשסלסילת תפוחים אדומים מבריקים מונחת בידו, הבזיק בני חיוכים פוטוגניים לכל עבר ובתוך דקות ספורות יצאנו עם תמונה שנשלחה AS IS לסבתות האוהבות.שמחה בשבילכן אם הזדהיתן עם הסיפור שלא קרה. והנה הסיפור בגרסתו הריאלית:
ביום אחד חם ועצבני כשהבנו שאין ברירה, ואם לא נצלם היום – אימתי? ירדנו מתחת הבניין, שם, על גדר אבנים רחובית, עלים בירוק חיוור וגדר ברזל של גן כלשהו ברקע, ישב בני נרגן ומזיע, בארשת פנים קודרת המתאימה ליום הדין. צילמתי כמה תמונות בזריזות ושחררתי אותו לגינת המשחקים.אך, אויה, מה תגדנה הסבתות?!
לקחתי את התמונה הסבירה ביותר, ביקשתי מבינה הנחמדה לטשטש את הרקע, להוסיף קצת אור של שקיעה, לתת לתמונה אפקט של ציור, ככה שיראה משהו חלומי יותר מילד מותש (ואמא מותשת שלא נכנסה ל"פריים") יושב על גדר. בcanva בחרתי רקע של שולחן עם פרחים, הנחתי עליו גלויה, בצידה האחד מיקמתי את התמונה המשופצת ובצידה השני כמה מילות ברכה (בל נשכח שכל הבלגן הזה נועד בשביל כרטיס ברכה) ו-הופ, שלחתי לדפוס.ולמה אני משתפת את זה בפורום גרפיקה בו מצויות כל הגרפיקאיות המוצלחות?
- שתתעודדנה ותאמרנה: וואו, מה שאני הייתי מוציאה מהתמונה הזו עם עיבוד נורמלי וגרפיקה מקצועית…
- לתת תקווה, ואולי גם רעיונות, לאימהות שאינן גרפיקאיות המצויות בפורום הזה (כמוני)
כתיבה וחתימה טובה לכולן!
Log in to reply.