פרקטיפ 21#- מאיפה היא שלפה את הכותרת הזו?
פרקטיפ 21#- מאיפה היא שלפה את הכותרת הזו?
שלום יקרות,
אחרי הפסקה ארוכה בעקבות החופש, אנחנו פותחות עונה נוספת במדור הפרקטיפ האהוב שלנו – כי דברים טובים לא עוצרים 🙂
אז ברוכות השבות וברוכות הבאות למצטרפות החדשות.
בואו נדבר היום על כותרת למודעה.
הנה לפנינו טריק מדהים שאני לא יכולה בלעדיו, כזה שעושה סדר ונותן עוגן בימים עמוסים. דיברנו על רעיון דומה בהקשר של עיצוב ויזואל, אבל הטריק הזה עובד נפלא גם במלל וכותרות, ושווה להתייחס אליו בנפרד.
איך ננסח כותרת שנוגעת בנקודה ומניעה לפעולה?
יש בידינו מוצר מדהים ואנחנו יודעות שהוא הולך לעשות המון טוב ללקוח שלנו. הבעיה היא שהלקוח כבר רווי ניסיונות ואכזבות, והוא לא ממש יאמין לעוד מוצר שצץ בשוק.
אז איך נוכל להראות לו שאנחנו הכי איתו בעולם, מבינות את הצורך שלו ונמצאות כאן כדי לספק את המענה המדויק והטוב ביותר?הדרך שלי: להכנס חזק לאווירה של הלקוח ולהניח במקום המדוייק ביותר את המוצר שלי.
אדגים את זה על מודעה שעיצבתי לסטודיו כושר (אני יודעת שהיא עמוסה למטה, אבל עם מה שנותן תוצאות בשטח – אני לא מתווכחת…):
הטיימינג: ערב ר"ח אלול, כולם בהתרגשות של התחלות חדשות וחזרה לשגרה.
המוצר שאני מביאה לפרסום: סטודיו כושר.
הצורך שקיים כרגע אצל הלקוח: בעקבות החופש שגרת האימונים נעצרה או ירדה למינימום, והלקוח הרי כ"כ אוהב ומוצא בזה תועלת.
החיבור (ההשראה): קונספט של חזרה ולימודים- הכי אקטואלי כרגע.ועכשיו לקופי: רשמתי לעצמי משפטים שנאמרים בהקשר של חזרה ללימודים, חזרה מהפסקה וכל חזרה שהיא, נסתי לחשוב איך לשלב בתוכם את המילה כושר באופן שמבטא את הרצון הכי פשוט וכנה של הלקוח- לחזור לכושר.
כך נולדה הכותרת "זה הזמן לחזור לשגרת כושר"
ובצירוף השעון-כדור-פיזיו המצלצל זה ממש השלים את האווירה והראה ללקוח שאנחנו איתו בטיימינג ובראש שלו. עכשיו קל יותר להראות לו שאנחנו יכולים גם לספק את הצורך שלו בצורה מושלמתועכשיו תורך: ספרי לנו – יש גם אצלך קופי שמתכתב עם האווירה של חזרה לשגרה או התחלה חדשה?
מעניין לשמוע,
שלכן ובשבילכן,
אלישבע.0583206047 | [email protected]
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.