קורס UX UI
-
קורס UX UI
פורסם ע"י אפרת ולדמן גרפיקה on 21/06/2023 ב8:29 amשלום לכולן!
מישהי יכולה להמליץ לי על קורס UX UI מניסיון אישי שלה?
תודה רבה!
אפרת ולדמן הגיבה לפני 1 שנה, 4 חודשים 7 חברות · 10 תגובות -
10 תגובות
-
קחי בחשבון שזה לא קורס קל
ומתאים למוחות חזקים בלבד!
-
הי,
מניסיון אישי (מסיימת שם עוד מעט) – ממליצה ממש על הקורס של סיעור מוחות. קורס מקיף, מקצועי ומקדם מאוד.
מביאים לשם את מיטב המרצים, הגדולים ביותר בתחום בארץ.
בנוסף, יש ליווי של מנטוריות מעולות שנותנות ביקורת והכוונה במהלך כל שלבי הפרויקטים.
יחד עם זאת, מצטרפת חלקית למה שכתבו מעליי.
מעבר לזה שזה קורס לא קל בכלל, גם אם מצליחים לעבור את הקורס – התחום הזה לא מתאים לכל אחת ששמעה שאפשר להרוויח בו יותר כסף או משהו כזה. כמובן שאם בוחרים בדרך עצמאית אז יהיו יותר הזדמנויות (בעיקר בתחום האתרים), אבל למי שרוצה להיכנס להייטק – זה בכלל לא פשוט.
צריך להבין שזו חשיבה שונה מעיצוב גרפי, וצריך עוד כמה כישורים מעבר ל”לעשות יפה”.
למשל: יכולת טובה ואהבה ללימוד עצמאי, ידע טוב באנגלית (או לפחות נכונות ויכולת ללמוד ולהשתפר), יכולת ניתוח והסקת מסקנות של שלבי המחקר המקדים. ויש עוד.
בקיצור, אני ממליצה על הקורס של סיעור מוחות, אבל הייתי שוקלת לפני שאני נרשמת אם התחום הזה מתאים לכישורים שלי.
בהצלחה רבה!
-
אני מצטרפת לדברייך הלית
ועוד משהו מאוד חשוב שצריך לשים לב אליו, האם את שואפת לשם מבחינה רוחנית
כי זה ממש להיכנס לתוך כל הנושא הזה של אתרים ואפליקציות בצורה שגרפיקאית רגילה לא אמורה להיחשף אליהם,
מה עוד שלמי שאין טלפון חכם חסר לה המון ידע בנושא ולכן זה גם יקשה עליה מאוד,
וגם באיזה שהוא מקום היא נחשפת אולי למשהו שהיא לא מעדיפה להיחשף אליו כדאי טוב טוב להתייעץ,
בקיצור חובה לבדוק עם עצמך מהם השאיפות הרוחניות שלך והאם זה תואם להם..
בכל מקרה סיעור מוחות בכל מקרה מקום מדהיםם אישית הייתי מעדיפה במידה וזה אפשרי להביא מרצות חרדיות ולא מרצים חילוניים..
מקווה שעזרתי🙂
-
בכלל ממליצה לך לבדוק אם יש בזה עבודה
מכירה כמה שסיימו מזמן
ועדין אין להם אפילו לאן לשלוח קורות חיים…
-
עבודה יש בזה. לטובות. לג’וניוריות תמיד יותר קשה כמובן, וצריך לעבוד מאוד קשה לפעמים, וגם תהליכי הקבלה לא פשוטים בכלל – כיאה לחברות הייטק. אבל יש תקווה.
לשלוח קורות חיים יש תמיד לאן – אבל צריך להיות מאוד מאוד טובה כדי שיזמנו אותך לראיון.
וזה שיש הרבה בנות שלמדו את זה ולא מצאו בזה עבודה זה בדיוק בגלל הנקודה שהזכרתי למעלה – בנות מגיעות לקורס כי חושבות שהן ילמדו את זה וטיק טק יתחילו לעבוד וירוויחו מיליונים. צריך לבדוק טוב טוב את ההתאמה שלי לתחום הזה. כי הרבה בנות לא באמת מתאימות לזה וסתם מבזבזות כסף וזמן ועבודה אין… חבל ממש.
יש המוןןןןן מתחרים בשוק הזה, וצריך להיות ברמה *מצוינת* כדי שבכלל יסתכלו עלייך.
גם אחרי הקורס יש עוד המון מה ללמוד ולהתקדם ולהשתפר. כל הזמן. ומי שתנוח על זרי הדפנה ותגיד “אין לי לאן לשלוח קורות חיים” – אין לה יותר מדי סיכוי… צריך לעבוד קשה.
סליחה אם אני מלחיצה, אבל זה העולם הזה וצריך להתכונן לזה.
אני ידעתי לפני כן שזה לא פשוט, אבל רק אחרי שהתחלתי את הקורס ודיברתי עם אנשים הבנתי עד כמה.
בהצלחה לכולן בכל אשר תפנו.
-
-
אם קורס אז במקום הכי מקצועי בציבור החרדי-סיעור מוחות.
יש שם את השמות הכי נחשבית בתעשייה: שגיא שרייבר טל פלורנטין סער ונטלי גיל ועוד
אבל כמו שכתבו כאן זה קורס מורכב ואחר לחלוטין מעיצוב גרפי
-
בוקר טוב!
גם אני מצטרפת למה שנכתב על סיעור מוחות, אני ממש מרוצה ונהנית מהלימודים שם (אחרי כמעט עשור בתחום העיצוב גרפי לפרינט החלטתי ללמוד ולהתקדם לתחום נוסף)
ואני מחזקת עוד יותר את דבריה של הלית, צריך גם לקחת בחשבון שעיקר הקורס הם לא ה-3 שעות בשבוע של השיעור, אלא כל עניין הלימוד והתרגול! יכולה לומר לכן שבתור אמא ל-3 קטנים + שילוב של עבודה, אני יושבת על הלימודים רק בשעות הערב והלילה וכך יוצא שעד השעות הקטנות של הלילה אני עובדת על הפרויקטים, נהנת מכל רגע ולא רוצה לעצור – אבל צריך לדעת שלא לכולן זה מתאים ההשקעה הזאת, אז כדאי לעשות הרבה ש”ב עם עצמך עד כמה את מוכנה להשקיע.
ולעניין הרוחניות, ראיתי שסטודיו יגוארט רשמה על זה, צריך לקחת בחשבון שזה באמת לא מתאים לכל אחת! לא בגלל שנצרך להיות באינטרנט הרבה אלא יש המון דברים שמי שיש לה נסיון באפליקציות ואתרים מביניה הרבה יותר מאלה שאין להן.
העיקר שיהיה בהצלחה לכולנו!
-
בוקר טוב,
בדיוק מתעניינת על הקורס הזה, ואשמח לעזרתכן.
אני מסיימת בקרוב לימודי בניית אתרים, ומההצעות העבודה שיש בשוק,
הדרישה מלבד לידע בוורדפרס גם ידע באפיון ועיצוב.
כך שאין מה לעשות עם הבניה ללא לימודי UX UI.
מצד שני אני ממש לא מתכוונת להכניס טלפונים חכמים ואין לי ניסיון עם אפליקציות
וגם מעדיפה לא להיות עצמאית.
אז לכאורה אני מבינה שאין לי מה להמשיך לשם?
-
אם את לא מעדיפה להיות עצמאית אז הכי שווה לך למצוא משהי שלמדה UIUX ולעבוד ביחד איתה
במיוחד שאת לא רוצה שיהיה לך טלפון חכם! שזה מאודד הכרחי גם אם את בונה רק אתרים כי אחרי הכל תצטרכי לאפיין גם אתרים למובייל, ואת תהיי חייבת ידע טוב בתחום.
מה עוד שישנן הרבה בנות שלומדות UIUX בלי שמץ ידע בבניית אתרים ומחפשות משהי לעבוד איתה בשיתוף
בהצלחה 🙂
Log in to reply.