📢 שומרות על ערך המקצוע: עדכון חשוב לגבי הצעות עבודה בקהילה

קדם Forums גרפיקה 📢 שומרות על ערך המקצוע: עדכון חשוב לגבי הצעות עבודה בקהילה

• 📢 שומרות על ערך המקצוע: עדכון חשוב לגבי הצעות עבודה בקהילה

פורסם ע"י אלישבע חניה  גרפיקה on 03/07/2026 ב8:39 am

שלום חברות יקרות,

הקהילה שלנו היא מרחב מקצועי, מעצים ומפרגן. אחד העקרונות המובילים שעל פיהם המקום הזה פועל
    הוא שמירה על כבוד המקצוע ועל ערך השוק של המעצבות שלנו – בכל שלב שבו הן נמצאות בקריירה.
    בעקבות פוסטים והצעות שעולות מפעם לפעם ובלי לדבר על אף אחת ספציפית- לעבודות של מעצבות ‘מתחילות’ בתמחורים שהם מתחת לכל הגיון,
    חשוב לי להבהיר נקודה חשובה: אין דבר כזה ‘מחיר רצפה כי היא מתחילה/ כי זה עבודה קלה (בעיני הלקוחה שלא ממש שוחה במקצוע…)’.

גם מעצבת בתחילת הדרך משקיעה שעות עבודה, מחשבה, כישרון ומאמץ. תמחור פוגעני או נמוך בצורה קיצונית לא רק שמנצל את המעצבת, אלא מייצר זילות של המקצוע כולו ופוגע בכולנו.
    חשוב לי להדגיש: אנחנו הכי בעד שיתופי פעולה! הקהילה הזו היא המקום המושלם לחפש בו מעצבות מוכשרות- חברות איתנו כאן מעצבות ברמת על ממש,
    וחברות הקהילה השונות יותר ממוזמנות להעלות כאן בקשות לעבודה עם מעצבת מהקהילה – אבל אך ורק במחירים הוגנים וריאליים שמכבדים את הזמן והעשייה של המעצבת.

מהיום נעים להכיר, נקבע כלל ברור בקהילה: לא יאושרו בפורום הצעות עבודה בתמחורים נמוכים משמעותית ממחירי השוק.
    מודעות שיציעו תקציבים כאלו יימחקו מיידית, מתוך אחריות וחובה מקצועית לכל אחת ואחת מכן.

ואליכן מעצבות יקרות אני ממש מבקשת, להימנע מפרסום הצעות למיתוג ועיצוב, זה לא מכבד את הפורום, מעמיס, והצעות זולות- שוב- פוגעות בערך המקצוע.

אני מזמינה אתכן להמשיך לשתף, לשתף פעולה ולצמוח יחד מתוך הערכה הדדית וגאווה במקצוע שלנו

שלכן ובשבילכן💛
    אלישבע

0583206047 | [email protected]

אלישבע חניה  הגיבה לפני 4 שעות, 5 דקות 1 חברה · 0 תגובות
  • 0 תגובות

עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן