שחזורי ראיונות עבודה – בואי הצטרפי

קדם Forums הייטק עבודה שחזורי ראיונות עבודה – בואי הצטרפי

• שחזורי ראיונות עבודה – בואי הצטרפי

פורסם ע"י Racheli Amrusi  חברה on 19/02/2023 ב3:45 pm

אם את כאן בקבוצה סימן שאת מחפשת עבודה .. ( או מתכוננת למעבר )

לאחרונה יצא לי לדבר עם הרבה עם בנות שמחפשות עבודה ועוברות תהליכים של ראיונות עבודה.

בדר”כ בשלב הראשוני אחרי שהן קובעות ראיון זה לברר אם משהי עברה את התהליך ומה סגנון השאלות שנשאלה ואם יש לה מידע על סוג הריאיון . לפעמיים אפילו רק כייוון של שאלות בראיון מסוים עוזר מאד בשביל לדעת למקד את הלימוד לראיון ( נניח אם זה אלגוריתמים , BE , FE שאלות דזיין וכולי )

חשבתי להרים את הכפפה וליצר קובץ משותף לקהילה של שאלות מראיונות עבודה בו כל אחת שמסיימת ראיון עבודה תכתוב בו את : שם החברה , סוג המשרה , תאריך , שם המראיין והשאלות שנשאלה .

מי שרוצה להיות שותפה לקובץ צריכה לשלוח אלי בשלב הראשוני לפחות שני שחזורי ראיונות עבודה מהחצי שנה האחרונה ( וכל המרבה הרי זה משובח ) במבנה הנ”ל .

אני ישתף לה את הקובץ וכך כל הצדדים יהיו מורווחים.

כל זמן השיתוף של הקובץ תקפדנה להוסיף עוד ראיונות על מנת לעזור לעוד בנות .

שימי לב :

* שחזורי הראיונות שנשלחים אלי במבנה שכתבתי למעלה לפי הסדר הנל .

* יתקבלו רק שחזורים סביב השנה האחרונה .

* אל דאגה 🙂 כמובן שהכל בעילום שם .

* תזכרי לכתוב לי בפרטי את המיל שלך על מנת שאוכל לשתף לך את הקובץ .

* לאחר השיתוף ההגה בידיים שלך אני נותנת הרשאת עריכה לכולן אנא תקפידי לא לעשות בלאגן ורק להוסיף עוד ועוד ראיונות .

מחכה לכן בפרטי ..

Racheli Amrusi הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 3 חברות · 7 תגובות
  • 7 תגובות
  • טליה שוורץ

מנהלת קדם
    מנהלת
    21/02/2023 ב7:53 am

היי רחל, שמחה על היוזמה, אני ממליצה לשים את הקישור לקובץ כאן ואם יהיה מוצלח אולי נפרסם בצורה יותר מאסיבית, מחכה לראות אותו,

ומציינת גם לתועלת כולן – עד שהוקבץ יהיה עמוס 🙂 – כמובן יש דברים דומים באינטרנט אפשר להתסכל באתר glass door לדוגמא. בהצלחה לכל מחפשות העבודה

• Racheli Amrusi

חברה
      חברה
      22/02/2023 ב1:48 pm

בשלב הראשוני כדי שיהיה הענות גדולה ויהיה חומר מספק ואכן יביא תועלת אני מבצעת שיתוף לקובץ לכל מי שכותבת לי בפרטי שני ראיונות מהתקופה האחרונה

לאחר מכן אני ישתף לכולן

כמובן למי שיש ראיון ואף פעם לא התראינה היא יכולה לשאול אותי בשמחה אם יש מידע אני אשתף אותה 😀

• יעל חזקיהו

הייטק
    חברה
    21/02/2023 ב12:19 pm

אחך כותבים הודעה פרטית?

• Racheli Amrusi

חברה
      חברה
      22/02/2023 ב1:49 pm

כן תשלחי לי לפרטי מיל שלך + שני ראיונות

• טליה שוורץ

מנהלת קדם
    מנהלת
    27/02/2023 ב9:58 am

בסדר רחלי, חשוב לי לציין שאנחנו משתפים פעולה ומשאירים את ההודעה בפורום מתוך נקודת הנחה שזה לתועלת הבנות – הכלל – ואכן יתפרסם באופן ציבורי ולא למטרות אישיות. אז שיהיה בהצלחה! מחכות בסבלנות לראות את הפרסום והקובץ המועיל

• Racheli Amrusi

חברה
      חברה
      27/02/2023 ב10:58 am

תודה , תרשמי לי את המיל שלך אני ישתף אותך 🙂

• Racheli Amrusi

חברה
    חברה
    27/02/2023 ב11:00 am

לעניין ההלכתי שאלתי את הרב עמרם פריד שליט”א האם חברה שלי שהולכת לראיון מסוים ואני הולכת אחריה לאותו מראיין אותה חברה מותר לי לשאול אותה את השאלות שנשאלה בראיון הוא אמר אפשרי . וכל אחת שחוששת שתשאל את שוב לגופו של ענין

המון בהצלחה !!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן