עדכון angular 4 ל – angular 8
קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Web Development ‹ עדכון angular 4 ל – angular 8
-
עדכון angular 4 ל – angular 8
פורסם ע"י b0583220583 חברה on 15/12/2019 ב3:12 pmשלום, יש לי פרויקט על angular4 ואני צריכה לעדכן אותו ל angular8 אשמח לדעת אם יש כזה אפשרות ואיך תודה רבה
avigail O הגיבה לפני 5 שנים 2 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
000חברה חדשה
שלום וברכה יש אתר ממש מצוין המדריך איך לעבור בין גרסאות של אנגולר. אפשר לבחור שם מאיזו גרסה את עוברת לאיזו גרסה. בחרתי לך כבר את המעבר בין אנגולר 4 לאנגולר 8. ההוראות שם ממש מפורטות ופשוטות. הקישור לאתר: https://update.angular.io/#4.0:8.0 אומנם מומלץ שלא לקפוץ בבת אחת כמה גרסאות. יש כמה שינויים די מהותיים בין אנגולר 4 לאנגולר 8. אבל אם צריך- צריך. (שימי לב שהקובץ angular-cli.json הופך ל angular.json ועוד כמה ספריות שכנראה תצטרכי לעדכן.) אם הקישור המצורף לא מספיק/לא מספיק ברור או שיש בעיה- בשביל זה אנחנו כאן… מוזמנת לשתף ונשמח לעזור? המון הצלחה!!!!
-
000חברה חדשה
תודה רבה, עדכנתי את הפרויקט לפי האתר הזה וזה הלך מצוין!! יש לי כמה שאלות – 1. הקובץ protractor.conf.js נצרך גם בגרסא 7? כי בהמרה הוא נשאר. 2. איזה ספריות צריך לעדכן חוץ מ angular.json? תודה רבה
-
000חברה חדשה
אני שמחה מאוד שזה עזר. בקשר לשאלות: 1. הקובץ protractor.conf.js נועד עבור בדיקות ( testing ) ונצרך גם באנגולר 7 2. בקשר לספריות שצריך לעדכן- לפעמים תוך כדי התקנה (בעיקר כשקופצים כמה גרסאות קדימה) מתעורר צורך לעדכן עוד ספריות שלא מתאימות לגרסת אנגולר גבוהה. כמו להחליף HttpModule ל HttpClientModule (כמו שמפורט באתר שצורף). לכאורה כבר עדכנת את מה שהיה נצרך לעדכן. שאר הספריות כמו material וכו’- לא חובה לעדכן אבל זה ישדרג את הקוד. שוב, המוווון הצלחות!!!
Log in to reply.